Kos

Ma gyorsan kellene mindennel végeznie, és minél előbb elkezdhetné élvezni a hétvégét. Váratlan helyzetek adódnak a mai napon, de ezek örömtelik lesznek!

Bika

Egy ismerősével futhat össze, aki nagy erőfeszítéseket tesz, hogy rábeszélje valamire. Ne dőljön be a nagy szavaknak, nézzen a dolgok mögé! Döntéseit alaposan gondolja át, főleg, ha a pénzügyeket is érinti!

Ikrek

Kissé túlfeszítette a húrt a héten, most már pihennie kellene. A Rák jegyében álló bolygók arra figyelmeztetik, hogy kicsit többet kellene törődnie a szeretteivel.

Rák

Ez az időszak kedvez Önnek, bár néha úgy érezheti, sok a jóból… Túláradó érzelmek, nagy kijelentések és egy igen jó hír várják a mai napon!

Oroszlán

Egy korábbi viharos ügye újabb hullámokat vethet, és kellemetlen szituációba sodorhatja. Ne hagyja magát! Ami volt, elmúlt, ne fecséreljen az ügyre több energiát.

Szűz

Rengeteg otthon a tennivalója, de gyorsan el tud készülni mindennel. Adjon magának egy kis időt, hogy végiggondolja a következő hetet, pihenjen, olvasson. Próbáljon meg lehiggadni, mert valami alaposan felzaklathatta a közelmúltban.

Mérleg

Érzékeny, sérülékeny és persze sértődékeny is lehet a mai napon. Szerencsére az otthonában most a békesség az úr, a szerettei megnyugtatják a törődésükkel. Jó lenne, ha értékelné a sok kedvességet, amit kap.

Skorpió

Most csak azzal kellene foglalkoznia, amit szeret. Nyugodtan lehet kicsit önző, senki sem fogja ezt rossz néven venni öntől. Cserébe ma Ön se fukarkodjon a dicsérettel, a jó szóval! Szervezzen valamilyen közös programot a családnak!

Nyilas

Ne engedje magát befolyásolni semmilyen kérdésben! Fontos lenne, hogy egy kényes szituációban merje felvállalni a véleményét, annál is inkább, mivel igaza van… Most az vezet előre, ha vállalja a konfrontációt!

Bak

Boldog lesz akkor is, ha nem történik ma semmi, csak a párjával, vagy a családtagjaival töltheti a napot, békében, nyugalomban, jó hangulatban. Belső elégedettsége gazdaggá teszi.

Vízöntő

Valakivel ma összehozhatja Önt a sorsa. Az illetőt talán már régről is ismeri, vagy, ha mindennap találkoznak is, mégsem találtak még egymásra lelkileg. Most ez is megtörténik, egy átbeszélgetett éjszaka közel hozza Önöket egymáshoz.

Halak

Bárhova is megy, ma Ön lesz a középpontban! Igazán elemében érzi magát, szinte sugárzik, és ezt bizony a környezete is észreveszi. Biztosan kap ma néhány meghívást, egy esti ünneplésre, vagy kerti partira!

Forrás: astronet.hu