Kos 03.21 – 04.20 Az üzleti életben talán kevésbé sikeres, mint azt eltervezte, de hamarosan jobbra fordulhatnak a dolgai. Csak semmit sem szabad úgy csinálnia, mint eddig. Próbáljon meg többfelé nézni. És nemcsak nézni, de látni is. A jegyében járó Uránuszt érő szaturnuszi fényszög szerencsére másféle látással ruházza most fel. Nevezhetjük akár bölcsességnek is. Azt is tudja már, hogy semmiért nem érdemes másokat hibáztatnia.

Bika 04.21 – 05.20 Igaz, hogy úgy tervezte, hogy ma mindent kipakol, és végre megmondja a magáét, mire odajut, már inkább a kompromisszumot választja. És milyen jól teszi! Talán, akire haragszik, éppen az ad ma önnek jó lehetőséget valamiben. Az ellenségek szerzése és halmozása már csak azért sem jó ötlet, mert önnek az átlagosnál kevesebb barátja van. Ha azonban azt a keveset megbecsüli, akkor egy világot meghódíthat általuk.

Ikrek 05.21 – 06.21 Kitűnő hangulatban telik a napja, ám ez a hangulat sajnos a munkájának gátja lehet. Nem baj, ha kicsit viccelődik, ha közben a keze dolgozik. A humor a tárgyalásokon kifejezetten kötelező. Segít túllendülni, ha nagyon megrekednének. A Nappal együtt álló uralkodó bolygója, a Merkúr ráadásul abban is segítségére lesz, hogy a határozottságát megértéssel tudja párosítani. Így nem lesz túl bántóan lehengerlő.

Rák 06.22 – 07.22 Ne engedje, hogy bárki is ma a kedvét szegje! A jövő olyan, amilyennek elképzeli. Ha ön történetesen rosszat vár, elégedett lehet, mert meg is kaphatja. De ön tudja, hogy a jót is! És bár, ha valami jó történik nem annyira szokás azt felemlegetni. De talán nem is ez a lényeg. Nem kell, hogy feltétlenül igaza legyen, és ezt másoknak is beigazolja. Fontosabb, hogy jól érezze magát.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Jól teszi, hogy igyekszik megváltozni, és méltán hisz is abban, hogy ezzel együtt a körülményei is megváltoznak majd. Igaza van: a változást csak magán kezdheti meg. Ha bízik az emberekben, pláne, ha szereti is őket, hasonlót kap vissza hamarosan. A világ most vagy zavarba ejtően változó, vagy kiszámíthatóan unalmasan állandó lehet ön körül. Önön is múlik, hogy melyik valóságot éli meg inkább.

Szűz 08.24 – 09.22 Önnek nem kell mondanom, mert magából kiindulva is tudhatja jól: sok beszédnek sok az alja. Régi ismerősök régi aggályokat ébreszthetnek újra önben. Feledje el azonban a rossz emlékeket! A sors most más irányt vesz, amihez az elmúlt csak kiindulás. Az újban az elmúlt rossz is más értelmet nyerhet. Tanulópénznek nevezik ezt, amiből kiindulva a jövőt egészen más módon építheti újra.

Mérleg 09.23 – 10.23 Minden és mindenki mozgásban van ön körül. Ön is, szinte a zsigereiben érzi a változást, és az ezzel járó lendületet. Minél fiatalabb ön, annál könnyebben veszi fel a ritmust. Az idősekkel legyen türelmes, ők most törékenyebbek. A türelmetlenség a mai napon azért sem vezetne jóra, mivel balesetveszély lehetőségét sugallják a csillagok. Még egy körömolló is veszélyes lehet, ha kapkodni kezd.

Skorpió 10.24 – 11.22 Ma ön tölti be a vendéglátó szerepét egy bizonyos helyzetben; otthon, vagy a munkahelyén. Ha már akarata és hajlamai ellenére így alakult, akkor jól teszi, ha kitesz magáért. Még ha csak egy kávéval is kínálja vendégét, annak is adja meg nagyon a módját. Jól járhat, ha ma mindent százszázalékosan csinál! Akit ma megnyer magának, az a közeljövőben mindent megtesz önért.

Nyilas 11.23 – 12.21 Nagyon nehezére eshet ma a felkelés, és ráadásul a napja is hosszabbra nyúlhat, mint azt eredetileg eltervezte. Szerencsés esetben nem csak a munka miatt. Lehet, hogy ma inkább szerelemből túlórázik? Óvatosan a munkahelyi flörtökkel! Ha egy kollégája hívja randevúra, csak akkor mondjon igent, ha ezzel nem sérti meg más valaki érzékenységét. Nem lenne jó, ha egy szerelmi háromszögbe keveredne.

Bak 12.22 – 01.20 Kevésbé izgatja a mai nap, mint azt esetleg mások gondolnák. Pedig fontos megmérettetésre, vagy tárgyalásra kerülhet sor, ám ön különösen higgadtnak bizonyulhat. Épp ez a higgadtság válhat előnyére majd a kellő pillanatban. A nagy égi erők önt támogatják: az ellenségeit is a saját szolgálatába állíthatja! Csak higgyen magában, és akkor azok is hinni fognak önben. Nem tehetnek mást.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Úgy érzi, hosszú idő után végre fellélegezhet. Jó, hogy vannak, akik támogatják, akikben megbízhat. Hiába, hogy ön a legtökéletesebb minden kollégái közül, mégsem intézhet el mindig mindent egyedül. A bizalom, amit még meg kell tanulnia! Ha a mai napon lesz végre mersze átruházni a felelősséget valakire, akkor megbizonyosodhat afelől, hogy nem volt hiábavaló a beléje vetett bizalom. Minden jól alakul.

Halak 02.19 – 03.20 Habár kissé meginog hitében, mégsem éri csalódás. Ha támadás éri valahonnan, az csak felhívás a győzelemre. Szellemi téren akár a meggyőzésre. Ez szellemével és személyisége tüzével nem lehet önnek probléma. Annál is inkább, mivel uralkodó bolygója ma a Marssal nagyon kedvező konstellációban áll. Eddig is vágott az esze, mint a borotva, de ma a lézer világosságát és pontosságát tudhatja magáénak.

Forrás: blikk.hu