Tíz féle pörköltet kínál a Hódmezővásárhelyen található Pörköltbolt: van szürke marha, bivaly, kecske, szarvas, vaddisznó, marha, pacal, birka, zúza és sertés pörkölt is az üzletben. Ezek a pörköltek hűtve találhatóak meg, 70 dkg-os csomagolásban, ami két-három embernek elég.

Más termékek is megtalálhatóak az üzletben. A magas minőségű BOPPE sajtok, joghurtok, sütemények és száraztészták szintén a kínálat részei. A pörköltekből más ételeket is elő lehet állítani, például leveseket. Fel lehet turbózni még fűszerekkel, illetve plusz paprikával is, ha valaki csípősen szereti.

A vásárlók visszajelzése abszolút pozitív, ami a jól végzett munkának és a remek munkatársaknak köszönhető. Rózsa Andrea a Pörköltbolt mesterszakácsa, a legutóbbi Állattenyésztési napokon aranyérmes szürke marha pörköltet főzött. Ez a precizitás látszik a boltban található kínálatot is.

A Pörköltbolt megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Kinizsi utca 3-as szám alatt. Telefonszámuk: 20-245-3103, amelyen előrendeléseket is leadhatunk. Rendezvényeken is részt vesz a HungaroGoods csapata, sültes tálakkal, de természetesen pörkölttel is.

sk