Az „Átváltoztatjuk” program öt hetet ölel fel, ez alatt az idő alatt látványos változást lehet elérni. A program első lépéseként egy beszélgetés történik meg, ahol felmérik, hogy milyen hiányokkal rendelkezik a szervezet, ezeket az adott tanácsok alapján pótolhatja az ügyfél.

Az étkezésben rengeteg hasznos tanácsot ad a Natural Szépség és Egészségház, ugyanis a táplálkozás 60%-ban határozza meg azt, hogy mennyit fogyunk. Emellett természetesen nagyon kell a mozgás, hetente többször. Ha a szénhidrátot lecserélnénk, akkor leginkább zöldségekkel tehetjük meg ezt. Krumpli helyett együnk karfiolos-borsós köretet, vagy édesburgonyát. Könnyű húsokat fogyasszunk, csirkét, pulykát, vagy halat. A fehérlisztes ételeket igyekezzünk száműzni az étrendünkből.

Fogyás esetén a bőrünk megereszkedhet, ezt orvosolhatja a cellulit kezelés, melyet szintén igénybe lehet venni. Már egy alkalommal látványos hatást lehet elérni, több kezeléssel pedig egy-két ruhaméretet karcsúsodhatunk. Az arckezelés tekintetében a fő hangsúly a ránctalanításon van. Ezt lézeres arckezeléssel lehet elérni, illetve természetes módszerekkel. Egy olyan masszázstechnikát is végeznek a Natural Szépség és Egészségházban, amely Ázsiában ismert, és a bőr mélyebb rétegeit is eléri.

A testi-lelki egészség, egy helyen megtalálható a Natural Szépség- és Egészségházban Hódmezővásárhelyen, a Petőfi utca 27. szám alatt, illetve a Piacon. Telefonon is lehet érdeklődni, valamint bejelentkezni a 06 70/638-05-80-as számon. E-mail-ben a muladi3@freemail.hu címen érhető el Muladi Annamária. Őt és az egészségházat a legnagyobb közösségi portálon is felkereshetik kérdéseikkel.

sk