– Fantasztikus a hangulat, nagyon jól érzem magam, megérte eljönnünk és három éjszakát eltöltenünk Makón – árulta el Florin Delegan. Az aradi férfi egy kilenc fős társasággal érkezett a Maros-parti városba. Napközben bejárták a környéket, voltak Szegeden, Ópusztaszeren és levezetésként a Hagymatikumban pihenték ki az út fáradalmait. Kellemes zene mellett ejtőztek a medencében.

A kültéri medencét lampionokkal vették körbe, s ezek a színes gömbök csak fokozták a látványt. A jó hangulatról George Black Cell gondoskodott. A nigériai származású, de Budapeseten élő lemezlovas leginkább a fiataloknak kedvezett, hiszen a mai slágereket nyomta.

– A fürdő életében mindig a főszezon a legfontosabb, ezért két napon keresztül is programokkal vártuk a vendégeinket – nyilatkozta Lajtosné Papp Noémi. A marketing csoport vezetője hozzátette: vasárnap csúcsot döntöttek mind látogató, mind bevétel tekintetében. A legnagyobb sikere természetesen az éjszaki lampionos partinak volt.

A jó zene mellé elengedhetetlenek a jóféle italok. A legtöbben a koktélokat részesítették előnyben. A nagy kedvenc az ananászba töltött különféle változatok voltak. – Nagyon finom, de nem merek belőle sokat inni, mert rögtön a fejembe száll – mondta Herbert Magdolna. A budapesti lány nem először nyaral Makón, mivel párja szegedi, így mikor hazalátogatnak a fiú a családjához, akkor mindig átruccanak a Hagymatikumba is.

Munkatársunktól. K.