Ugyan a középiskolai ballagások már véget értek, de előttünk vannak még az idei általános iskolai, illetve óvodai búcsúzkodások is. A tizenévesek esetében általánosságban elmondható, hogy hódítanak a visszafogottabb színek, pasztellárnyalatok. A középiskolásokhoz képest azonban az általános iskolások esetében kisebb csokrokat szoktak választani. Főleg a barátok részéről jellemző az utóbbi időben, hogy a csokorba egy-egy kedves emléket, közös nyaralásról apró tárgyat, esetleg kicsi italt is belecsempésznek a virág közé.

Az óvodások esetében visszafogottságról szó sincs. Kislányoknál a rózsaszín minden mennyiségben, masnik, szalagok és a különféle plüssfigurák is színesítik a csokrot. Míg a fiúknál esetleg egy kisautót lehet beletűzni a virágcsodába.

Czeglédi Margit

A diplomaosztók sokkal szolidabban zajlanak, sok esetben a virág sem jellemző, de kis ajándéktárgyat, illetve a nem romlandó ajándékokat be is tudjuk csomagoltatni Margónál. Érdemes azonban legalább egy héttel megrendelni a virágokat, illetve eljuttatni az üzletbe a kívánságainkat.

A Margó Virág – és Ajándékbolt megtalálható Hódmezővásárhelyen, a Szent István tér 8. szám alatt, illetve kérdéseinkkel, megrendeléseinkkel kapcsolatban kereshetjük az üzletet a 06 30/376 1490-es telefonszámon is.

ÉR.