A rendezvényről, írtunk már korábban, amit az alábbi linkre kattintva meg is tekinthet.

A sztárfellépő Gáspár Laci kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy az ő életén is sokat segített a hit. A hit önmagában, hogy képes legyen küzdeni az álmaiért, és a hit Istenben, hogy képes legyen jól élni, és a céljáért olyan módon küzdeni, hogy ne ártson vele másoknak.

##audio:4026##

A művész 1979-ben született Balassagyarmaton, 4 testvére van. Szülővárosában tanult vízvezeték szerelőnek. Énekelni 16 éves korában kezdett, több tehetségkutatón is részt vett, de egyik sem hozta meg számára a várva várt sikereket. A zene mellet dolgozott útépítőként, gyertyaöntőként, volt bányász, festő és villanyszerelő, végül a helyi bútorgyárban helyezkedett el Balassagyarmaton. 18 éves korában nősült meg, majd 6 év házasság után megszületett kislánya, Mirjam. A sok éves kitartó zenélés, végül meghozta gyümölcsét, és 2003-ban országos hírnévre tett szert az egyik országos tehetségkutató harmadik helyezettje ként.

A kitartó munka, a folyamatos küzdelem, és megingathatatlan hite eredményeképp, 2004-ben megkapta a 2004 legjobb férfihangja címet is. Karrierjét a zenész azóta is építi, valamint ezek mellett fellépéseivel jótékonykodik is. A pénteki Megváltozott életek rendezvény célja, hogy bemutassa, hogy a legelkeserítőbb élethelyzetből is van menekvés.

n.j.