Közel 100 ember mozdult ki otthonából vasárnap délután Hódmezővásárhelyen. A Hódtói Sportcsarnokban Bagi Mátyás funkcionális tréner várta őket, hogy szokás szerint megizzassza a sportolókat.

A délelőtt folyamán a városban megrendezték a III. Hód-Futófesztivált, amin Tóth Csilla is rajthoz állt. A kislány rendszeres résztvevője az ingyenes crosstraining edzéseknek, ami bizonyítja, hogy egy igaz sport ladyről van szó.

Az ezer méteres távon versenyeztem, és meg is nyertem. Pontosan nem tudom, hogy mennyi induló volt, de sok versenytársam volt. Nagyon elfáradtam a végére, de megérte a fáradozást. Otthon pihentem, barátnőztem, majd ismét sportolni volt kedvem, így apuval lejöttünk ide a Sportcsarnokba edzeni egyet. Ez is fárasztó volt, de szeretek ide járni, jók a zenék, és a csapat is jó.” – nyilatkozta Tóth Csilla.

Tóth Csilla és Bagi Mátyás

A kislány elárulta, hogy az ingyenes edzések remek állóképességet adnak, így ennek is köszönhető, hogy arany érmet tudott szerezni a délelőtti versenyen. Csilla teljesítménye a bizonyíték arra, hogy csak akarat kérdése, hogy otthon nézzük a televíziót, vagy teszünk valamit az egészségünkért. Ki tudja, lehet, hogy Tóth Csilla lesz Magyarország legújabb Iron Ladyje?

 

Sz.Viktor