Bár a különböző kutatásokból tudjuk, hogy egyre hosszabb és hosszabb életre számíthatunk, sajnos nem azért, mert egyre egészségesebben élünk, hanem az orvostudománynak köszönhetően. Pedig lehetőségünk lenne, akár 120 évig élni, akár orvosságok nélkül is, ha több lenne az életenergiánk.

A Pi-vizet a japánok fedezték fel, helyesebben szólva megtalálták növények vizsgálata során. Felfedezték, hogy a növényekben nem „átlagos víz” van, vagyis nem hat vízfürtű molekulák alkotják, hanem kisebb, hármas vízfürtök. Ez az “élő víz” található meg minden élő szervezetben. A kutatók felismerték annak jelentőségét, hogy a Pi-víz mesterséges előállítása milyen távlatokat biztosíthat az emberi, növényi és állati szervezetek egészséges állapotának megőrzésében. A “Pi”, azonos a csi-vel, illetve az úgynevezett nullponti- vagy vákuumenergiával, csak a japánok Pi-nek nevezik.

A Pi-víznek több fajtája is van – amiből szóda készül gyengébb: 800 gaussos, de létezik a humán Pi-víz, vagyis az emberi fogyasztásra ajánlott, ami 1500 gaussos, és létezik ipari felhasználásra készített Pi-víz, amely 4500-5500 gaussos. (A gauss a mágneses indukció mértékegysége). De az Élet Forrása Biocentrumban készül oxigénes-lúgos pi-víz is, amit azért enne fontos fogyasztani, mert a magyar emberek nagyon sok húst esznek, és a fehér liszt, cukor is jelen van a magyar konyhában, ami erősen savasít. Túl savasodásnál  számolhatunk például a rák, illetve egyéb krónikus betegségek kockázatával.

A kémiailag tökéletesen tiszta víz bioenergiát tartalmaz, ami mérhető – folytatta a műsor vendége, aki elmondta, a Pi-víz fogyasztása segíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert, fokozza a sérült sejtek, szövetek helyreállítását, csökkenti a stressz-érzékenységet és lassítja az öregedést. A Pi-vizet kortól függetlenül bárki fogyaszthatja, akinek fontos az egészsége, 0-tól 120 éves korig – vagy akár tovább. Fogyasztása az emberi testsúlyhoz köthető, 30 kilogrammonként 1 liter javasolt. Ez azt jelenti, hogy egy 60 kilogrammos embernek napi 2 liter fogyasztása az ideális. Reggel, ébredés után, éhgyomorra igyunk meg fél litert, a többit nap közben, amikor csak jól esik!

Kispál László elmondta, a vásárlók a Pi-vizet 50 Ft/liter áron, az oxigénes, lúgos Pi-vizet 80 Ft/ liter áron vihetik haza. Irodák is rendelhetnek: 19 literes gallonban, ennek cseréje ingyenes, ha szeretnének próbát tenni ezzel a csodálatos vízzel. Az új fogyasztók pedig 40 százalékos kedvezményt kapnak egy hónapig.

Az Élet Forrása Biocentrum Hódmezővásárhelyen, az Andrássy út 54. szám található, hétköznapokon 9-17 óra között tart nyitva az üzlet, de kérésre házhoz is szállítanak – fél 1-től 2-ig van ingyenes házhozszállítás. Telefonon is érdeklődhetnek, és akár rendelhetnek is: 30/945-6180.

Kiskata