Kos (március 21.-április 20.)

Szabadságszeretete kezd olyan méretet ölteni, ami veszélyeztetheti a boldogságát. A saját útján szeretne járni, és nehezen viseli el, ha bárki is megpróbál beleszólni az életébe. Makacs és önfejű, nehezen látja be, ha valamiben nincs igaza.

Bika (április 21.-május 20.)

Egyre jobban kezd elbizonytalanodni, pedig rengeteg energiát fektet a kapcsolatába. Idáig jó úton jár, ezért a cél előtt már ne hátráljon meg. Néha fogadja meg mások tanácsait, de a rosszakaró segítőktől óvakodjon. Maradjon optimista, és bízzon a sikerében.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A megfázáson kívül ízületi panaszok is felléphetnek. Nem érdemes halogatni, hogy felkeresse az orvosát, mert olyan erős fájdalommal küszködhet, hogy végül mégis beadja a derekát. Fogadja meg az orvosa tanácsát és pihenje ki a panaszait, különben komoly szövődmények is felléphetnek.

Rák (június 22. – július 22.)

Tovább már fölöslegesen ne eméssze magát, mert a kapcsolatában eljött az idő, hogy végre tiszta vizet öntsön a pohárba. Ne halogassa, mert minden percért kár. Már eddig is számos problémát söpörtek a szőnyeg alá. Ne féljen kimondani titkos vágyát, mert csak így kaphatja meg azt, amiről régóta álmodozik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Érdemes kihasználnia a tehetségét, és ha igényli, bővítse a tudását akár egy külföldi utazás, vagy tanulmány során. Ha érdekli a festészet, vagy a rég múlt idők eseményei, akkor legalább hobbi szinten foglalkozzon vele.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Lehet, hogy eddig nem hit a megérzéseiben, most mégis hallgasson rájuk, mert nem fogják félrevezetni. Álmai jelentését is megnézheti, mert azzal sok tapasztalatra tud szert tenni. Előre felkészülhet bizonyos eseményekre és könnyen kivédheti negatív hatásokat is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Váratlan vendég kopogtat be az otthonába, akire nem számított, de egyáltalában nem bánja. Gondolatban már sokszor eljátszotta a jelenetet, de csak remélni merte, hogy valaha is megtörténhet.  Ha eddig nem hitt a csodákban, akkor most be kell látnia, igenis léteznek.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Bár lehet, hogy fáradtnak érzi magát, és semmi kedve kimozdulni az otthonából, mégis szánja rá magát és tartson a kedvesével. Szüksége van Önnek is a kikapcsolódásra és a pár órányi felhőtlen szórakozásra.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Igyekszik elfogadtatni a vadonatúj ötleteit a családjával, azonban sajnos olyan mértékű ellenállásba ütközik, amit nagyon a lelkére vesz. Annak ellenére, hogy tele van jó szándékkal, és a segítőkészség vezérli, ezt a szerettei nem igazán értékelik.

Bak (december 22. – január 20.)

Megújulásra vágyik. Először is engedje el a régi és már megrögzült félelmeit, lépjen túl a múlt sérelmein. Ne veszteségként élje meg, hanem élete egy periódusának a lezárásának, és valami új kezdetének. Mikor a sors bezár egy ablakot, utána kinyit egy ajtót.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kisebb zökkenőktől eltekintve egész jól alakul a napja. Igyekezzen megőrizni a nyugalmát, akkor elkerülheti a nézeteltéréseket. Nem hiányzik most Önnek sem az értelmetlen vita, sem a fölösleges veszekedés. Bármilyen stresszes helyzetet könnyedén átvészel, ha igyekszik a partnerére figyelni.

Halak (február 20. – március 20.)

Bár elképzelhető, hogy a saját gondjaival van elfoglalva, mégis fordítson az eddiginél több figyelmet a gyermekére. Töltsön minél több időt vele, hogy érezze mennyire fontos az Ön számára. Lehet, hogy valami bánata van, amit szeretne elmondani, adjon rá lehetőséget.

Forrás: hirado.hu