Nem csak a lakás-, házvásárlás pörgött fel az utóbbi hónapokban, de egyre többen keresnek albérletet is. Ennek megfelelően folyamatosan emelkednek az albérlet árak is. Míg egy évvel ezelőtt már akár 30-40 ezer forintért is bérelhettünk lakást, manapság inkább 50 ezer forint felett alakulnak az árak. Ez is mutatja az ingatlanpiac helyzetének javulását.

Sokan gondolják, hogy az ingatlanértékesítés rém egyszerű dolog, csupán vevőt kell találni egy eladó ingatlanra. Ennél azért jóval összetettebb feladatról van szó. Egy ingatlanközvetítőnek részben pszichológusnak is kell lennie, az empátia, az emberismeret fontos része a munkának. Fel kell térképeznie egy-egy család szükségleteit, és annak megfelelően segíteni a tökéletes otthon megtalálásában. Emellett vannak járulékos költségek, vannak kötelezettségek, amik talán egy laikusnak eszébe sem jutnának. Lakásvásárlásnál, eladásnál mindig adódhatnak meglepetések, váratlan kiadások, ezért is hasznos, ha szakember segítségét vesszük igénybe.

Sajnos az ingatlanpiac helyzetének javulásával egyre több végzettséggel nem rendelkező ingatlanügynök is megjelent mostanában, akik nagy károkat tudnak okozni az otthont keresőknek vagy ingatlant eladni szándékozóknak. Korábban erről is beszámoltuk már. De a Fair-M Iroda munkatársaihoz bizalommal fordulhatunk.

A Fair-M Ingatlaniroda nagy bázissal dolgozik, sok ingatlan szerepel a kínálatban, egészen biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő házat vagy lakást. Az iroda nagy hangsúlyt fektet a szakmaiságra, a munkatársak természetesen rendelkeznek szakirányú végzettséggel, de emellett minden kollégának van más, magasan kvalifikált végzettsége is, amely segít a munkájukban. Az irodában az ingatlanközvetítők mellett hitelügyintéző is dolgozik, aki mindenkinek legjobb tudása szerint segít. Sőt, ha tanácsra van szükségünk, akár a CSOK-kal kapcsolatban, akkor is fordulhatunk a cég munkatársaihoz.

A Fair-M Ingatlanközvetítő Iroda Hódmezővásárhelyen, a Szántó Kovács János utca 98. szám alatt található, Szentesen pedig a Horváth Mihály u. 12/A. szám alatt. Az iroda 9-17 óráig tart nyitva, de a munkatársakat szinte bármikor hívhatjuk, ha éppen nem tudják felvenni a telefont, vissza fognak hívni bennünket. Interneten a www.fair-m.hu címen nézhetik meg a kínálatot, itt megtalálják az iroda munkatársainak telefonszámait is, ráadásul a honlapon egy térképes keresőt is találunk, így elég beütni, hogy melyik környéken keresünk ingatlant, megmutatja a szűrt kínálatot. De a cég természetesen megtalálható a facebookon is, ahol naprakész információkat találhatunk, illetve ezen a felületen is megtaláljuk az eladó ingatlanokat. A központi vezetékes telefonszámon is érdeklődhetnek: 62/647-105. A Fair-M Ingatlan Iroda munkatársai teljes körű, szakszerű ügyintézéssel, diszkrét, fair szolgáltatásokkal várják Önöket!

Kiskata