A Miskolc játékmestere igencsak kiélezett küzdelemre számít. Mint mondta győzelmük esetén klubrekordot jelentő helyen, alapszakasz ezüstérmesként zárnának, így számukra nem kicsi a tét. Drahos Gábor hozzátette: talán az ő sorsolásuk a legnehezebb, mivel az alapszakasz utolsó 4 mérkőzését idegenben játsszák. Ezek közül eddig kétszer már megnyertek. „Tény, hogy Vásárhelyen a házigazda az esélyesebb, hiszen a hazai játékosok jobban ismerik a Hódtói csarnokot, mint mi, vagy mégsem?” – folytatta mondandóját a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alakulat napjainkban is igencsak fürge, és jó humorérzékkel bíró doyenje. Szerinte egykori harcostársa, Utasi Gábor kiváló játékintelligenciával rendelkezett, remek csapattárs volt, aki „sajnos” edzőkent is hasonló tulajdonságokkal bír. Ők egyébként a mai napig tartják a kapcsolatot, ám Drahos kiemelte, hogy az e heti rangadó miatt a napokban nem beszélnek egymással. (J)

A Hódmezővásárhely vezetőedzője komolyabbra vette a figurát, de szintén parázsmeccsre számít. „Sajnálom hogy nem sikerült legyőznünk a Nyíregyházát, de természetesen a hétvégén a MEAFC ellen, hazai pályán csakis a győzelem az elfogadható eredmény. Ennek szellemében készülünk” – nyilatkozta Utasi. Természetesen beszélt a Drahos Gábor elleni „párharcról” is, ami szerinte akkor lenne igazán érdekes, ha ő is pályára lépne, de mindenképpen pikáns rivalizálásra számít. Meglepő módon viszont kijelentette, hogy a Hódtói Sportcsarnok levegője éppen a borsodiak karmesterének adhat plusz motivációt. Azért megkönnyíteni nem fogják a dolgát, mivel hazai környezetben ezúttal sem elfogadható számukra a vereség.

Egy biztos, hogy egy magas színvonalú, és érdekes mérkőzést láthat majd a közönség április 1-jén szombaton 18 órától a Hódtói Sportcsarnokban. Sőt az is kiderül majd, hogy végül ki tud megtréfálni kit bolondok napja alkalmából. A belépés az MMBF Földgáztároló Zrt. jóvoltából ezúttal is ingyenes!

Forrás: Martonosi János