A masszázsok áldásos hatásáról már sokat beszélgettünk, a Bars kezelés azonban még újdonságnak számít. Ez, ha pár szóban szeretnénk összefoglalni, tulajdonképpen egy stresszoldó kezelés. Azonban ennél jóval többről van szó. Egy gyöngéd fejmasszázs, amely a fejen lévő 32 pont érintésével lazít el bennünket. Az egy órás kezelés során, egy masszázságyon fekszünk, miközben Erika adott sorrendben megérinti azokat a pontokat, amelyek az agy más-más területét stimulálják. A tapasztalat szerint a vendégek úgy kelnek fel az ágyról, mintha kicserélték volna őket, sokkal nyugodtabbak, sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek, letisztulnak a gondolataik. Kicsit olyan, mintha „rendszerkarbantartást” végeznénk.

Tökéletes módszer a stressz csökkentése mellett az összezavarodott gondolatok tisztázására, de segít az alvásproblémák megoldásában, segít a figyelemzavar kezelésében – gyerekeknél is. Feloldja a fizikai és lelki blokkokat. Ha tudjuk, hogy nagyobb kihívás vár ránk, akár a munkahelyünkön, akár az élet bármely területén, amikor többet kell kihoznunk önmagunkból, a legjobb, ha Bars kezeléssel indítunk. Jobban fogjuk venni az akadályokat, produktívabbak, kitartóbbak, tudatosabbak leszünk, képesek leszünk tisztábban látni a dolgokat.

Zsibók Erika nem csak Bars kezeléssel foglalkozik, de többféle masszázzsal is kényeztet, és esetenként akár gyógyít is bennünket. A böjt időszakában járunk, s régen ez az időszak nem csak a húsról való lemondásról szólt, de a méregtelenítésről is, testünk tavaszi nagytakarításáról. A ma emberénél fokozottan szükséges lenne évente legalább kétszer méregteleníteni, hisz lényegesen több méreganyagot fogyasztunk el, mint elődeink. A méregtelenítést hatékonyan tudja segíteni bármelyik masszázs – legyen szó akár az indiai ajurvédikus, olajos masszázsról, a lávaköves masszázsról, a nyirokmasszázsról vagy akár a talpmasszázsról. De szintén segíthet az akupunktúra, amely egy ősi módszer, de már a WHO is a hivatalos gyógymódok között tartja számon.

A különböző masszázsok nem csak testünk, de lelkünk „méregtelenítésében” is segítenek, hisz kivétel nélkül mind oldja a stresszt, ellazít, megnyugtat bennünket.

A méregtelenítésben, egészségünk helyreállításában a legelső lépés az lenne, hogy tisztában legyünk állapotunkkal. Zsibók Erikánál ebben is kaphatunk segítséget, a Voll készülék jóvoltából, ami egy biorezonanciás állapotfelmérő készülék, melynek eredményei már a tünetek megjelenése előtt megmutathatják, milyen területen kell jobban odafigyelnünk egészségünkre. Az eredmények alapján könnyebb akár egy diétát is összeállítani, de az életmódváltáshoz is ad útmutatót. A prevenció egyik legnagyszerűbb eszköze.

Szeretettel várja Önöket Zsibók Erika Hódmezővásárhelyen, a Táncsics Mihály utca 2123. szám alatt. Telefonon érdeklődni és bejelentkezni a 70/630-84-89-es telefonszámon lehet. A facebookon is érdemes keresni Erikát: Zsibók Erika Reflexológus néven találjuk meg az oldalát, ahol az aktuális akciókról is értesülhetünk. A nyitva tartás rugalmas, bármelyik hétköznapra bejelentkezhetünk reggel 8 és este 8 óra között. Keressék Erika kis oázisát, ahol feltöltődhetünk, méregteleníthetünk, megnyugodhatunk, akár fogyhatunk! Szánjanak időt saját magukra!

Kiskata