Kos (március 21.-április 20.)
Általában félre tesz mindent, ami hátráltatja, hogy a célját elérje, és most is így tesz. Elérkezettnek látja az időt, a kiszemeltje szívének a meghódításához. Nem fél a kockáztatástól, és a szokásos optimizmusával már biztos a sikerben.

Bika (április 21.-május 20.)
Még a legkisebb döntés előtt is kérje ki a szerettei véleményét, mert így elkerülhet sok kellemetlenséget. Nem csak a munkahelyén, hanem minden közösségben így a családjában is alkalmazkodnia kell, ami nem mindig megy könnyedén.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A változatosság lételeme, ezért nehezen ül meg egyhelyben. Sokoldalú, és sok féle érdeklődésű, így nem nehéz programot találnia a mai napra sem. Bár a zsúfolt helyeket és a tömeget nem kedveli, de szívesen tölti ott a szabadidejét, ahol emberekkel találkozhat és eszmét cserélhet velük.

Rák (június 22. – július 22.)
Amikor egyedül érzi magát, akkor az eszmecsere igénye különösen erős, ezért vigyázzon, hogy kinek mit mond el, nehogy olyan titkokat is kifecsegjen, amivel bajba sodorhatja magát. Csak egy régóta ismert és tényleg megbízható baráttal ossza meg a gondját – baját.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A szerelemben érhet el kiemelkedő sikereket, az égiek ezen a téren mindenben támogatják. Ez azonban ne tegye elbizakodottá, mert a sors útjai kiszámíthatatlanok. Így előfordulhat, hogy éppen ezzel a viselkedésével riasztja el, akit nagyon szimpatikusnak talál.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Fölösleges a legkisebb ügyet is felfújnia, mert ezzel csak gyengíti a kapcsolatát. Mindent meg kell tennie, hogy visszaszerezze a társa bizalmát, mert az elégedetlenségével sikerül jól összezavarnia. Vigyázzon, nehogy a kedvese az elkeseredettségében engedjen a csábításnak. Neki is szüksége van visszaigazolásra, amit könnyen megkap egy új viszonyban.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bár már vágyik az újdonságra, még se térjen le a megszokott útról, mert még nincs itt az idő a változtatásra. Keresi a helyét és az útját az életben, de pontosan nem tudja, hogy mit is akar. Érzi a változtatás szelét, de amíg nincs kész és megbízható terve, kár belekapnia bármibe is.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Igaz, hogy pihenhetne is, mégis túlhajszolja magát. Minden teendőjét, feladatát egyszerre szeretné elvégezni. Azt sem tudja, hol áll a feje és mindenbe belekap, pedig így nem halad egy lépést sem előre.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Mivel egyszerre két lovon nem ülhet, ezért el kell döntenie, hogy a mai napját az otthoni teendőinek szenteli, vagy inkább pihen és megpróbál kikapcsolódni. Abban ne reménykedjen, hogy hamar végez, mert nagy terveket forgat a fejébe, és ha nekikezd, akkor alapos munkát akar végezni.

Bak (december 22. – január 20.)
Minél hamarább képes szembesülni a kapcsolatában adódó problémákkal, annál, hamarabb tudja megtalálni a megoldást is. Legfontosabb az őszinteség elsősorban önmagához, hogy belássa azt, hogy hol hibázik. Az csak megnehezíti a helyzetét, ha mindenben a párját hibáztatja.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Itt a tavasz, az újrakezdés ideje, ezért életében nem ártana egy kicsit rendet rakni. Vegye rá magát, hogy átgondolja a múltját és a mostani helyzetét. Főleg, ha gyűjtögető típus, akkor itt az ideje a selejtezésnek, hogy megszabaduljon a sérelmeitől. Ne dédelgessen olyan fájdalmakat a szívében, amiről tudja, hogy feleslegesek, és csak a helyet foglalják.

Halak (február 20. – március 20.)
Figyeljen oda a gyereke táplálkozására, ne engedje, hogy csak olyan ételeket fogyasszon, amihez éppen kedve van. Az egyoldalú táplálkozásnak a hiánybetegség lehet a következménye. A testi és a szellemi fejlődéshez feltétlenül szüksége van vitaminokat tartalmazó gyümölcsökre, valamint ásványanyagokra is. Ezt saját étkezései során is tartsa szem előtt.

Forrás: hirado.hu