Kos (március 21.-április 20.)
Magányra vágyik, mert szeretné összeszedni a gondolatait, hogy azután ismét hatalmas lendülettel lásson neki a terve megvalósításához. Érzi, hogy most egy kis pihenésre és kikapcsolódásra van szüksége, és nem lenne ellenére egy rövid utazással egybekötött pihenés. Biztos benne, hogy a kapcsolatának is jót tenne, ha több időt tudnak együtt lenni.

Bika (április 21.-május 20.)
Meglehetősen ragaszkodó típus, de szerencsére nem nehezedik a párjára, hanem engedi, hogy saját döntéseket hozzon. Bika jegyűként talán nem olyan könnyű háttérbe szorítani magát és nem birtokolni, vagy ami rosszabb ellenőrizni a kedvesét. Amennyiben gyakorlatias áll a dolgokhoz, akkor hamar rájön, hogy mindenkinek szüksége van szabadságra.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A rengeteg feladata mellett igyekszik időt szakítani a barátaira is, mert a kötetlen beszélgetések üdítően hatnak az idegeire. Mostanában egyre nehezebben viseli a hétköznapokkal járó stresszt, ezért olyan programokat szervez, ami a kedvére valók. Néha az alaptalan magányérzésével és a kedvetlenséggel is meg kell küzdenie, de a vidám természetével jól tudja kezelni.

Rák (június 22. – július 22.)
Igyekezzen estére a megoldatlan problémáit lerakni. Különben a gondjain való rágódás és az emiatt kialakuló szorongás, nem engedi, hogy álom jöjjön a szemére. Így fáradtan kezdi a napot, és a kialvatlanság következtében nehezen képes a feladataira koncentrálni. Ugyanakkor fennáll emiatt a balesetveszély is, ezért legyen nagyon óvatos a közlekedésben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Meglehetősen szélsőségesen áll a dolgokhoz, úgy dönt, hogy mindent vagy semmit. Elhatározásából egy szemernyit sem enged, emiatt meglehetősen merevnek tűnik. Pedig a szélsőségesség sohasem vezet jóra, és akár komoly hibákat is elkövethet, ami kijavítására már nem biztos, hogy lesz alkalma. Inkább aludjon rá egyet, mert talán holnap másképpen lát mindent.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Ésszerűnek látszik az ötlete, de a szerelemben nem mindig előnyös, ha csak a józan eszére hallgat. Engedje, hogy az érzelmei is szóhoz jussanak, mert akkor lehet, hogy jobb döntést hoz. Szerencsére nem sürgeti semmi, ezért van ideje még alaposan átgondolni mindent. Érdemes a gondjait mással is megvitatni, egy olyan emberrel, akit inkább az érzelme irányít.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Szép haszonra tehet szert, de persze ehhez kockáztatnia is kell, hiszen köztudott, hogy kockázat nélkül nincs üzlet. Természetesen nem mindegy, hogy megelégszik e azzal a jövedelemmel, amihez általa hozzájuthat. Talán a kevesebb, de folyamatos és biztos jövedelmet többre tartja, mint az egyszeri gyors bevételt. A mértékletesség ebben az esetben is nagyon fontos.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Talán túlságosan válogatós, ezért talál nehezen párt magának, ha egyedülálló. Ám nem kell sokáig várnia, mert sors az útjába sodor egy olyan személyt, akit minden szempontból megfelelőnek talál. Legyen mégis körültekintő, nehogy csalódás érje, mert nem minden a külső vagy a magabiztos fellépés. Adjon lehetőséget kettőjüknek, hogy jobban megismerhesse.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Az új ismerőse kisugárzása annyira magával ragadhatja, hogy túlzásba viheti a szeretete kimutatását, és elhalmozhatja drága ajándékokkal. Ajánlatos visszafognia magát, mert a szerelem, a csodálat hatására könnyen kihasználhatják, és anyagi veszteség is érheti. Talán az érzelmi csalódás, még jobban megviseli, mert a lelki sebei lassan gyógyulnak majd.

Bak (december 22. – január 20.)
Ne dőljön be az álhíreknek, próbáljon meg reálisan gondolkodni és elemezni a helyzetet. Minek idegeskedne addig, ameddig nem biztos semmi sem. Ráér majd akkor a megoldáson törni a fejét, amikor esetleg a feladattal szembesülnie kell. Mivel meglehetősen gyakorlatiasan áll az élethez, biztosan meg is találja a kiutat. A szerelmi élete jól alakul.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A mai napon a megérdemeltnél több kudarcot kell elszenvednie, és a kitűzött célját csak lassan éri el. Emiatt sokat bosszankodik, és úgy érzi, hogy minden összeesküdött Ön ellen. Ezt a helyzetet nehezen viseli, mert nagyon igazságtalannak érzi. Szerencsére az otthonában már megnyugszik, mert a szerettei megértik és mindent megtesznek azért, hogy felvidítsák.

Halak február (20. március 20.)
Olyan szép sikereket ér el, amire nem is számított, emiatt rendkívül boldog és elégedett. Legszívesebben azonnal a világgal is megosztani az jó hírt, de hamar rájön, hogy semmi értelme, mert csak az irigyei számát növelné a tettével. Viszont akiket közel érez a szívéhez, azoknak részletesen elmondja a sikerét és bennük most sem kell csalódnia.

Forrás: hirado.hu