Kos (március 21.-április 20.)
Rendkívül inspirálja, hogy számítanak a munkájára és anyagilag is elismerik. Ettől szinte szárnyakat kap és még nagyobb teljesítményre törekszik. Szebbnek látja a világot és a kisebb nagyobb problémákon is sokkal könnyebben képes felülemelkedni. Még a versenytársaival is jóval könnyebben felveszi a versenyt, és sikeres tudja maga mögé utasítani őket.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem mer változtatni, pedig mások erre próbálják rávenni. Nagyon jól teszi, ha most nem hallgat rájuk, hanem makacsul köti az ebet a karóhoz. Csak a saját elképzeléséhez ragaszkodjon, hiszen a saját életéről van szó. A jegyében lévő Mars bolygó meggondolatlan cselekedetekre ösztönzi, de nem szabad belemenni. Jobban jár, ha várakozó álláspontra helyezkedik.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nehezen viseli a munkájával járó stresszt, pedig kedvére való a feladat. Ezért hagyjon időt magának, hogy olyan tevékenységet is végezhessen, amiben örömét leli. Mindegy, hogy elvonul a világ zajától, vagy éppen ellenkezőleg társaságra vágyik, a lényeg, hogy kikapcsolódhasson. Ne feledkezzen meg a szükséges mennyiségű alvásról sem, mert az is regenerálja.

Rák (június 22. – július 22.)
Csak akkor kezdjen bele a kapcsolatba, ha valóban úgy érzi, hogy megtalálta azt az embert, akivel tudna együtt élni. Viszont, ha bármilyen ellenvetése vagy rosszérzése van, akkor inkább húzódjon vissza. Csak azért, hogy ne legyen egyedül, nem érdemes túlságosan nagy kompromisszumot kötnie, mert akkor a várva várt boldogságot nem találhatja meg.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Meglehetősen nyugtalan és feszült, és alaptalan szorongással küszködik, aminek nem tudja az okát. Ettől még jobban idegeskedik, így könnyen összeszólalkozhat bárkivel. Még a legkisebb problémát is eltúlozza, és a lassúbb tempójú emberekkel szemben hamar elveszti a türelmét. Nem akar megbántani senkit, azonban mégis mások szemében kötekedőnek tűnik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Ügyeljen a részletekre és ez nem csak a munkájára vonatkozik. Az öltözködésébe is vigyen bele valami újdonságot, némi merészséget. Meglátja, hogy mindenkinél osztatlan sikert arat majd. Néha szakítani kell a régivel és bátran belevágni az újba, különben nagyon beleragad egy helyzetbe. Itt a tavasz és ez kiváló alkalom arra, hogy felújítsa a ruhatárát és a lakását is.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Szeretné a munkájában a kombinatív készségét megmutatni, de erre most nem adódik lehetőség. Emiatt nyugtalan, és egyre nehezebben képes alkalmazkodni a kollegáihoz. Az ismétlések kifejezetten untatják, ezért gyökeres változáson töri a fejét. Kapcsolatában is némi változtatást szeretne, ami egyáltalán nem szakítást és egy új partner keresését jelenti.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Hírtelen belecsöppenhet egy vitába, amihez valójában semmi köze. Bármennyire is úgy érzi, hogy az igazságérzete nem engedheti meg, hogy ne lépjen közbe, még se tegye. Könnyen magára maradhat és bajba kerülhet, főleg, ha nem képes lakatot tenni a szájára. A saját útját járja, és ne avatkozzon bele mások életébe, mert biztosan csak a rövidebbet húzza majd.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Lelki labilitás, bizonytalanság nehezíti a napját, emiatt nem találja helyét a világban. Túlérzékennyé teszi a Neptunusz bolygó, és azért, hogy ne keveredjen senkivel konfliktusba, inkább háttérbe szorítja önmagát. Így viszont kiszolgáltatottá válik, amit a szabadságszerető lelke nehezen visel el. Nagyon fontos, hogy ebben a feszült helyzetben ne nyúljon alkoholhoz.

Bak (december 22. – január 20.)
Kötelességtudó és családszerető, most mégis úgy érzi magát, mint a kalitkába zárt madár. Némi szabadságra lenne szüksége, hogy kicsit kikapcsolódjon és levegőhöz jusson. Belső vívódása feszültté teszi és a feszültségét nem tudja levezetni. Emiatt gyomor és emésztési panaszok léphetnek fel, de akár asztma is kialakulhat a ki nem mondott, elfojtott igénye miatt.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Fokozottan igényli, hogy a családjában és a közvetlen környezetében is a kezében tartsa az irányítást. Nehezen veszi tudomásul, hogy mások nem szeretik a gyeplőt és egyre jobban lázadoznak. Ugyanis nagyon jóindulatú, de a felszín alatt időnként meghúzódó uralkodási vágyával nem könnyű együtt élni. Igyekezzen addig változtatni a hozzáállásán, amíg nem késő.

Halak február (20. március 20.)
A sok szeretet, türelem és kitartás meghozza az eredményt és ismét boldogság költözik az otthonába. Fontos, hogy higgyen benne, hogy jó, amit csinál, és meglátja, hogy a szerettei is értékelni fogják a tetteit. A munkájában kisebb csalódás érheti, de most szerencsére hamar túlteszi magát a dolgon és már csak a terveire összpontosít. Kerülje az anyagi kockázatot.

Forrás: hirado.hu