Kos (március 21.-április 20.)
Gondolatai már a hétfői munkán járnak. Nem figyel senkire és semmire. Csak a teendői megtervezésével és a találkozói megszervezésével foglalkozik. Szeretné megtartani a pozícióját, és ahhoz kiváló teljesítményt kell nyújtania.

Bika (április 21.-május 20.)
A mai napot végre szánja a családjára, legyen együtt velük és próbálja élvezni az együtt töltött perceket. Még akkor is, ha olyan programokra vágynak, ami eltér az érdeklődési körétől. Lényeg, hogy mindenki kikapcsolódhasson, hiszen hétköznap erre igen kevés a lehetőség.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Szókimondása bajba sodorhatja, ezért inkább nyelje le a megjegyzését a békesség kedvéért. Azzal semmit sem old meg, ha az elégedetlenségét a párján vezeti le. Szakítson időt arra, hogy tisztázza azokat a dolgokat, amik bántják, de ügyeljen a megfelelő alkalom kiválasztására.

Rák (június 22. – július 22.)
Egy hirtelen fellépő kisebb szívpanasz, esetleg keringési zavar okozhat riadalmat, emiatt végre el kellene gondolkodnia az életvitelén. Sajnos nem képes lassítani, visszafogni magát. Pedig itt az ideje, hogy megtegye.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Amikor kissé bánatos, akkor nehéz ellenállnia, a finom falatoknak. Pedig erősen megfogadja, hogy visszaszerzi az eredeti súlyát. Azonban a mai napon még ad magának egy kis haladékot, mert úgy gondolja, hogy a nagy lépés megtételéhez idő kell.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Dühös magára, mert megint háttérbe szorította önmagát és túlzottan meg akart felelni másoknak. Szeretett volna egy kicsit egyedül lenni, de estére már sajog minden porcikája, amit csak magának köszönhet. Megfogadja, legközelebb a sarkára áll.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Jobb, ha józan eszére hallgat és nem az érzelmei sugallta ötleteit követi. Ne engedje, hogy az indulatai vagy a sértett hiúsága irányítsa a lépéseit. Lépjen túl a fájdalmán és a csalódottságán, mert azzal nem ér el semmit. Sétáljon egy nagyot és közben gondolja át, hogy nem kéne e kibékülnie.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A saját akarata előtérbe helyezésére törekszik, sikerül is elérni a célját, de nem sok öröme telik benne. Mert az erőszakosságának később fogja meginni a levét. Igaz, hogy a párja enged, de a szíve mélyén nagyon bántja a viselkedése.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Hirtelen a szíven üti az a tudat, hogy itt a hétvége és egyedül van. Hiányzik a régi kapcsolata és már egyáltalán biztos benne, hogy jó ötlet volt a hirtelen szakítás. Belátja, hogy meggondolatlan volt, de bizakodik, hogy még nincs késő újra kezdeni. Reméli, ha megkeresi, akkor ő is így gondolja.

Bak (december 22. – január 20.)
Szeretné meglátogatni egy rég nem látott kedves rokonát, de el kell fogadnia, hogy a párjának semmi kedve csatlakozni. Egy rövid próbálkozás után jobbnak látja, hogy nem erőlteti a dolgot, mert annak vitatkozás lehet a vége. Így mindenki azt csinál, amit akar.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Legyen fokozottan óvatos a közlekedésben, mert ma hajlamos a türelmetlenségre, ingerültségre. Vezetés közben kerülje a vitatkozást, inkább koncentráljon csak a forgalomra. Mérgében előfordulhat, hogy nem reálisan ítéli meg az adott helyzetet, ezért kerülje a kényes szituációkat. De az otthonában is nagy türelemre, önuralomra van szüksége.

Halak (február 20. március 20.)
Egy igen fontos győzelmet aratott, amit szeretne mindenképpen megünnepelni. Jókedve határtalan, és emiatt hajlamos túlzásokba esni. Meggyőződése, hogy megérdemel egy kis lazítást, hiszen az utóbbi időben minden idejét és energiáját a célja elérésére fordította.

Forrás: hirado.hu