Az idén két újítást is bevezettek a Proko Travel makói irodájánál. Az egyik a gasztronómiára épülő kirándulás, a másik pedig a nyaralás azon fajtája, amikor a nagyszülők az unokákkal érezhetik jól magukat. Itt a cél az volt, hogy mind a két korosztály megtalálja egy körutazásban a neki megfelelő programot.

Többféle embertípus létezik, attól függően, hogy ki, mi alapján választja ki a neki megfelelő úti célt. Mostanában nagyon kedveltek az egzotikus nyaralások, sokan utaznak Jamaicára, Balira, vagy a Portugál tengerpartra. Akár egy hosszú hétvége hosszúságra is tervezhetünk kiruccanást: Bécsbe, Prágába, vagy Németországba például.

Új úti célok is vonzzák az embereket, manapság többen érdeklődnek Albánia irányába, és újra fellendült Egyiptom is. A körutazások a négy naptól egészen a tizenkilenc napig terjedhetnek hosszúságban. A fiatalok körében is egyre népszerűbbek az ilyen típusú kikapcsolódások, ugyanis így sokkal több minden láthatnak, és egy kényelmes busz viszi az utasokat, minden este hotelben alszanak, és az étkezésük is biztosítva van.

A Proko Travel Utazási Iroda makói képviselete megtalálható Makón, a Széchenyi tér 8. szám alatt, illetve megtalálják a céget az interneten is: www. prokotravel.hu, ha pedig emailben érdeklődnének, akkor a mako@prokotravel.hu címre küldhetnek üzenetet. Telefonszám: 62/510-520. Az iroda nyitva tartása: hétfőtől péntekig 8-17 óráig.

sk