20 év romantikáját hozta el kedden Makóra Balázs Pali. Ugyanis a népszerű énekes két évtizede van a pályán, s ebből mutatott be egy kis ízelítőt a Korona Konferenciaközpont dísztermében helyet foglalóknak. Olyan sokan fogadták el a város meghívását az ingyenes eseményre, hogy még a folyosóra is ki kellett tenni székeket, s akinek még ott sem jutott hely, azokat a földszinti terembe kísérték, ahol kivetítőn nézhették, hallgathatták a műsort.

A makói önkormányzat ezzel a koncerttel lepte meg a város hölgyeit nőnap alkalmából. Elsőként Toldi János települési képviselő köszöntötte a jelenlévőket és egy verset is felolvasott a hölgyek tiszteletére. Halmágyi Pál nyugalmazott múzeumigazgató pedig egykori tanárnőiről beszélt röviden, s ezekkel a kis történetekkel kívánt boldog nőnapot.

– Mivel békéscsabai vagyok, így nagyon sokat léptem már fel a környéken, nem csupán Makón, hanem Hódmezővásárhelyen is – mondta még a keddi koncertje előtt Balázs Pali. A hamarosan az ötödik ikszbe érő népszerű előadó arról is beszélt, hogy egykori énekesi karrierjének a felívelése a térségben többek között a Rádió 7-nek is köszönheti. Erről, valamint a közeli terveiről Balázs Palit itt hallja:

##audio:3681##

– Már a kezdetek óta minden egyes fellépésemet száz százalékos odaadással csinálom, ez azt is jelenti, ha esetleg olyan településre kapok meghívást, ahol még nem jártam, az internet segítségével előtte tájékozódom róla – tudtuk meg Balázs Palitól. Az énekes elárulta: ezt a pályán csak úgy lehet megmaradni, ha egyensúlyt tart a munka és a család, a magánélet között.

Munkatársunktól. K.