Kos (március 21.-április 20.)
Jól tud alkalmazkodni és mindenáron harmóniára törekszik, pedig a bolygók negatív hatásukkal éppen az ellenkezőjére ösztönöznék. Viszont tudatosan figyel minden szavára, és igyekszik elkerülni az éles megjegyzéseket, mert szeretné megőrizni a békét. Hiszen végre kettesben töltheti a napját a kedvesével. Az értékes órákat minek rontaná el civakodással.

Bika (április 21.-május 20.)
A szívét és a lelkét egyaránt kiteszi, hogy a kedvébe járjon a párjának, de az igyekezete nem jár sikerrel. Szomorúan veszi tudomásul, hogy mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzelte. Még a zöld szemű szörnnyel, a féltékenységgel is meg kell ma küzdenie.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az álmaiért harcolnia kell, mert csak így tudja megvalósítani őket. Lehetséges, hogy az összes energia tartalékát be kell vetnie, mert a sors most nem adja könnyen az eredményt, viszont minden fáradozásáért busásan megjutalmazza majd. Ezért a céljáért hozott áldozatát ne találja soknak.

Rák (június 22. – július 22.)
A mai napot, ne a főzésnek vagy a nagy bevásárlásnak szentelje, hanem szabadidejét töltse a kedve szerint. Menjen moziba, vagy kiránduljon a szeretteivel. Mert a természet mindig varázslatos. Testileg, lelkileg egyaránt megújul és feltöltődik, és erre most nagy szüksége van.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Úgy érzi, hogy itt a világ vége és el van keseredve, mert megdöbbenve veszi észre, hogy a kedvenc ruhái valahogy „összementek”. Ne csodálkozzon azon, ha hamarosan teljesen ki kell cserélnie a ruhatárát, mert egész nap nassol. Igaz, most valahogy nem érzi a kereknek a világot és a hangulata is a mélyponton van. De nem csak csokival vigasztalódhat!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Megmagyarázhatatlan testi és lelki tünetek tehetik tönkre a napját, és akár a programját is meghiúsíthatják. Váratlanul heves szívdobás rémisztheti meg, de ennek most semmi köze a szerelemhez. Érzékeny, és könnyen megfázhat. Most jobb, ha inkább otthon marad, lefekszik és kikúrálja magát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Elege van az unalmas és egyhangú hétköznapokból, társaságra, programokra vágyik. Szívesen kimozdulna otthonról, hogy belekerüljön az „élet forgatagába”. Vágya azonban csak vágy marad, mert ismerősei és rokonai egymásnak adják a kilincset egész nap.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Kellemetlenül érzi magát, mert tisztában van vele, hogy az újonnan megismert kedvesével nem szeretne hosszútávra tervezni. Egyelőre csak egy laza és kellemes kapcsolatra gondol, és majd kialakul, hogy mi lesz belőle. Nem zárkózik el semmi jótól, de úgy érzi, ígérni felelőtlenség lenne.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nagyon jó tulajdonsága, hogy derűlátó és lelkes, de fontos, hogy megtanulja a földön járást, és a mértéktartást. Valamint azt, hogy nemcsak a nagy és távoli célok léteznek, hanem a mindennapi teendők is. Próbálja objektíven szemlélni a dolgokat.

Bak (december 22. – január 20.)
Anyagi helyzete egyre jobban alakul, ezért próbálja elengedni magát és olyan kedvtelésének is hódolni, amit idáig nem engedhetett meg magának. Szüksége van arra, hogy időnként lazítson és akár még luxusnak tűnő dolgokra is költhessen. Ettől még semmiképp nem fog elszegényedni. Viszont sokkal több örömet talál az életben.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Azért, hogy fitten tartsa magát, nagy áldozatot kell hoznia, és nemcsak a fizikai energiáit kell mozgósítania. A szabadidő biztosítása a legnehezebb feladat. Pedig a folyamatos munkavégzés mellett testmozgásra is szüksége van. Kerülje a megerőltető sportokat, vagy az alkalomszerű testedzést. Ne egyszerre pótolja a mulasztását.

Halak (február 20. – március 20.)
Mivel nem szeretné megbántani az illetőt, ezért a könnyebbik utat választja és megpróbál ködösíteni. Ezért egyik szavával agyonüti a másikat, ettől viszont nem érzi jól magát. Mégis abban reménykedik, hogy sikerül megúsznia a kellemetlen helyzetet, amibe belekeveredett. Legjobban az bosszantja, hogy mind ezt saját magának köszönheti, nem hibáztathat senkit.

Forrás: hirado.hu