Kos (március 21.-április 20.)
Már megszokta, hogy általában a fontos ügyekben egyedül dönt, de ha nem szeretné, hogy a párja jogosan nehezteljen, inkább kérje ki a véleményét. Kos jegyűként szeret vezetni és az élen járni, de az otthonában jobban jár, ha az együttműködő főnökként viselkedik.

Bika (április 21.-május 20.)
Kissé makacs, ami az élet számos területén megmutatkozik. Szerencsétlenségére, akivel most összehozza a sors, legalább olyan csökönyös tud leni, mint ön. Most emberére akadt és nagy küzdelemre kell számítania. Még ha a látszat kedvért is, de megérné időnként engednie.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A felmerülő nehézségen csak akkor tud úrrá lenni, ha megbízik a társában. Talpraesett és a jég hátán is meg él, de ebben az esetben szüksége van a párja megnyugtató közelségére és okos, higgadt tanácsaira. A lényeglátása nagy előny és segítségével képes megakadályozni, hogy nagyobb hibát kövessen el.

Rák (június 22. – július 22.)
Most elindult egy úton, ami tele van nehézséggel. Ennek ellenére ne forduljon vissza. Az ugyanis megfutamodás lenne, aminek néhány ember nagyon örülne, de ne adja meg nekik ezt az örömet. Ne kételkedjen önmagában, mert azzal csökkenti az önbizalmát. Higgye el, végig tudja csinálni, és sokan vannak, akik őszintén drukkolnak, hogy célba érjen.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Jól teszi, hogy nem veszi készpénznek egy olyan ember szavát, akit még nem ismer igazán. Elővigyázatossága megmenti, hogy rászedjék és kihasználják nagyvonalúságát. Udvarias, de határozott fellépésre van szükség, hogy képes legyen leszerelni és megszabadulni tőle.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Új ismeretségre tesz szert, ami azonnal igen biztatónak tűnik, de még ne vegyen biztosra semmit. Bár gyakorlatias gondolkodású, most mégis azonnal rózsaszínűnek látja a világot. Ám ez csalódáshoz vezethet. Jobban teszi, ha várakozó álláspontra helyezkedik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Anyagi helyzete megnyugtató marad, ha fölösleges dolgokra nem adja ki a pénzét. Az élet nagyfokú szerette jellemzi, ezért nem sajnálja a pénzt utazásra, vagy szép és maradandó értéktárgyakra. Most lehetősége lenne az álmai egy részét megvalósítani, ezért ne tétovázzon, de ne is kapkodjon el semmit.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Már nagyon bánja a hirtelenségét, mert miatta olyan nyersen fogalmazza meg a véleményét, hogy vérig sérti az egyik családtagját. Szerencsére képes belátni, hogy nem kell azonnal „kardot rántani”, csak azért, mert valakinek más a véleménye. Most nincs más hátra, mint tudtára adni az illetőnek, hogy sajnálja, hogy most sem volt képes lakatot tenni a szájára.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ügyeljen arra, hogy a kockázatvállalási kedve ne csapjon át könnyelműségbe. Ugyanis, ha úlzásokba esik, akkor olyan döntést hozhat, ami hosszú ideig kihat majd az életére. Ez nem azt jelenti, hogy ne merjen lépni, vagy tétovázzon, hanem hogy kerülje a túlzásokat. Hisz köztudott, hogy a végletek nem vezetnek jóra. Válassza a középutat, és ne térjen le róla.

Bak (december 22. – január 20.)
Inkább eltemeti magában a sérelmét, mint beszéljen róla. Olyan mélyen megbántva érzi magát, hogy arra gondol, hogy majd ráér vele akkor foglalkozni, amikor már nem fáj annyira a szíve. Átmenetileg ez is jó megoldás, de túl sokáig ne dédelgesse a bánatát, mert előbb vagy utóbb komoly egészségügy panaszokat okoz vele.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Még nem tudja, hogyan tölti a napját, mert nehéz választania a bőséges kínálatból. Nagyon reménykedik, hogy a párjával egyezségre tudnak jutni, és nem kell fölösleges vitába bonyolódni. Nem szeretné elrontani a harmóniát egy apróság miatt, inkább igyekszik közös nevezőre jutni. Végül is mindegy hova megy, lényeg, hogy jól érezzék magukat együtt.

Halak (február 20. – március 20.)
Mentségére szól, hogy még két hónap sem telt el, így bőven van még jó pár hónap az év végéig. Higgye el, hogy már az is nagy szó, hogy elhatározta, hogy új útra lép. A változtatás sohasem könnyű, és nagy kitartás is kell hozzá.

Forrás: hirado.hu