A Báli Tallózó (vagy ahogy a többség ismeri: Éjféli Újság) nyolc oldalon jelent meg, amelynek éjfélkor megjelenő hasábjain az est főszereplői is megjelentek, illetve számos más érdekes írás (többek között a Gazdasági Egyesület éves tevékenységének összefoglalója, a szakosztályok beszámolója, valamint a lovas bandériumról is találhatunk benne képes és szöveges beszámolót). Hagyományosan megszólalnak a Gazdabálra érkező személyek is. Többen első alkalommal vettek részt a rangos eseményen, például Vágó János önkormányzati képviselő is.

„Évek óta szerettünk volna eljönni a Gazdabálba, most Benkő Zsolt invitálására, életünkben először jöttünk el” – mondta Vágó János, aki feleségével, Mészáros Mártával érkezett. „Főleg a nejem táncos lábú, én örömmel táncoltatom meg.”

A Rádió 7 és a promenad.hu szerkesztősége erre az alkalomra a Fekete Sas termébe helyezte át a székhelyét. Ott készült az újság, amelyet a Szoliter Nyomda tett kézzel foghatóvá.

Égető Gyula cég- és szerkesztőségvezető, tulajdonos éjfélkor tiszteletpéldányokat adott át Benkő Zsoltnak, a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület elnökének, Perényi Jánosnak, az egyesület ügyvezető elnökének, Hegedűs Zoltán alpolgármesternek, Szilágyiné Csengeri Zsuzsannának, a DIÓ 896 Kft. főkönyvelőjének, az Éjféli Újság főtámogatójának, Nagy-György Józsefnek (a Marosmenti Vállalkozók Szövetsége nevében), Huszár Lajosnak, a Gazdasági Egyesület tiszteletbeli elnökének, valamint Horti Lászlónak, Torontálvásárhely polgármesterének.

Az újságárus lányokat, Boros Ilona irodavezetőt és Arany Edina rádiós asszisztenst, amint lehetett, megrohamozták a vásárlók, hogy mindenki magának tudhasson legalább egy példányt a sajtótörténeti dokumentumból.

ÉR.

Fotók: Szabó Viktor, Dudás Róbert, Jaszenovics Géza