Kos (március 21.-április 20.)
A jegyében járó Mars bolygó rendkívül energikussá teszi, ezért minden lehetőséget megragad, hogy az energiáit hasznosítani tudja. Nem szívesen marad egy helyben, mert testedzésre, valami sporttevékenységre vágyik. Főleg az olyan sportok izgatják, ami során kiélheti a kalandvágyát. Nem fél a kockázatvállalástól sem, és ez most is sérülékennyé teszi.

Bika (április 21.-május 20.)
Mai napon meglehetősen szórakozott, ezért fokozatosan ügyeljen az értéktárgyaira. Ne hagyja szerte szét a pénztárcáját vagy a táskáját, mert hamarább új gazdára talál, mint gondolná. Bosszankodhat azon is, ha a feledékenysége miatt vissza kell fordulnia, hogy leellenőrizze, jól bezárta e a lakását. A biztonság kedvéért mindenképpen megéri visszamennie.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Könnyedén nyer, ha vitába bocsátkozik, de a győzelme nem biztos, hogy annyira boldoggá teszi. Az is megtörténhet, hogy már bánja, hogy belement a szócsatába, és belátja legalábbis magában, hogy jobb lett volna, ha nem szól egy szót sem. A mondás is úgy tartja, hogy nem szól szám, nem fáj fejem. Igaz, hogy már késő a bánat, de legközelebb még alkalmazhatja.

Rák (június 22. – július 22.)
Nagy erőfeszítésekre is képes, hogy több pénzt keressen. Minden követ megmozgat, és igyekszik felkutatni a jövedelmező befektetéséket vagy üzleti lehetőségeket. Megérzése azt súgja, hogy ne adja fel, mert a kitartása meghozza a gyümölcsét. Szereti a pénzt és jól is bánik vele, bár a jegyére jellemző erős szerzésvágya miatt néha nehezen képes megválni tőle.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Nagyon magabiztos és töretlenül halad a célja felé. Ellenállásra nem számít, mert bízik a vonzerejében. Meg sem fordul a fejében, hogy ne győzzön, de most tévednie kell. Meglehetősen sérti a hiúságát, de nem abból a fából faragták, hogy hamar feladná. Sőt a kudarc inkább arra sarkallja, hogy bebizonyítsa önmaga és persze a világ előtt, hogy nem ismer lehetetlent.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Valaki a környezetében nem riad vissza, hogy akár még fondorlatos eszközökhöz folyamodva pénzt csaljon ki Önből. Olyan szívhez szólóan adhatja elő a kérését, hogy elhiszi, amit állít. Legyen óvatos akkor is, ha adomány gyűjtés ürügyén kérik, hogy pénzt adjon. Mindenképpen bizonyosodjon meg róla, hogy valóban jó helyre kerül a pénze, nehogy rászedjék.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A pénzhez való viszonyára most a vállalkozó kedv jellemző, ezért könnyen szert tehet kiegészítő jövedelemre. A kockázatvállalásra való hajlama felerősödik, ezért óvakodjon attól, hogy a pénz könnyedén kifolyhasson a kezei közül. A Vénusz és a Mars bolygó együttállása következtében nagyon szenvedélyessé válik, képes könnyen kimutatni érzelmeit.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A riválisai már előre dörzsölik a kezüket, de örömök nem tart sokáig, mert még időben képes az események menetén fordítani. Ezzel jelentős előnyre tehet szert, és a háta mögé utasíthatja az ellenfeleit. Skorpió jegyűként azzal sikerül győzelmet aratnia, hogy a vetélytársai nem veszik eléggé komolyan a tényeket, hogy vesztes helyzetben sem adja fel.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A jegyében álló Szaturnusz bolygó növeli az összpontosítás képességét és a tanulás vágyát. Amennyiben kedve van új ismeretekre szert tenni, akkor bátran iratkozzon az érdeklődésének megfelelő tanfolyamra. Ne bátorodjon el, és ne rettentse el a kihívás, hanem félelem nélkül valósítsa meg az elképzelését. Minden kezdett nehéz, de végül célhoz ér.

Bak (december 22. – január 20.)
A Jupiter bolygónak köszönhetően, sikereket érhet el mind szakmai, mind anyagi téren. Érdemes kihasználnia ezt az időszakot, hogy tovább szilárdíthassa a meglévő anyagi helyzetét. Bátran vágjon bele új vállalkozásokba, de az agyon hajszoltságtól óvakodnia kell. Érzelmi téren legyen körültekintő, mert nem tudja, hogy a szívére hallgasson vagy az eszére.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Hajlamos a nehezen oldható belső nyugtalanságra, elégedetlenségre. A gyakori hangulatváltozása problémákat okozhat az érzelmi életében is. A lazításra való képtelensége, vitákhoz és veszekedéshez vezethet. A fölösleges aggódása és a kiegyensúlyozatlan érzelmek most kisebb egészségügy panaszokhoz vezethetnek. A jóga és a relaxáció sokat segíthet.

Halak (február 20. – március 20.)
Az anyagi helyzetének javítása érdekében minden energiáját a pénzszerzésre fordítja, emiatt fáradtabb a kelleténél. Egyre kimerültebb, így könnyen konfrontálódhat a környezetében élőkkel. Érzelmei intenzíven, szenvedélyesen nyilvánulnak meg, vigyázzon, hogy ne bántson vagy sértsen meg senkit. Megszerzett pénzét ne herdálja el, gondoljon a holnapra is.

Forrás: hirado.hu