Kos (március 21.-április 20.)
Ügyeljen a helyes öltözködésre, ne könnyelműsködjön, akkor sem, ha egy fontos találkozóra megy. Viseljen sálat is, hogy elkerülhesse a torokgyulladást és a megfázást.

Bika (április 21.-május 20.)
Kész megküzdeni a céljáért és ez most a szerelmi életére is igaz. Nem adja fel egy könnyen, mindenáron szeretné meghódítani a szíve választottját. Nagy fába vágja a fejszéjét, de ez sem szegi kedvét. Türelme, ha nem is rózsát, de szerelmet teremt.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kénytelen ismét szembesülni az anyagi gondjaival, pedig már reménykedett, hogy a nehezén túl van. Nem szívesen kér kölcsön, mert nem szeretné az egyik lyukat betömni a másikkal. Bár az önhibáján kívül került ilyen helyzetbe, de most lehet, hogy mégis le kell nyelnie ezt a keserű pirulát.

Rák (június 22. – július 22.)
Túlságosan hevesen adja tudtára, a kiszemelt ismerősének, hogy szimpatikusnak találja. Kissé vegyen vissza a tempóból, ne legyen annyira heves, mert nem biztos, hogy a másik értékeli ezt a nagy lendületet. Húzódjon vissza, hogy a másik a saját érzéseivel tisztában legyen.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Véletlenül találkozhat egy olyan személlyel, aki valamikor nagyon sokat jelentet az életében. A váratlan találkozás természetesen nagyon felkavarja, és feltörnek újra a régen elfelejtett emlékek. A régi szerelme túlzott kedvességét azonban ne vegye még nagyon komolyan, mert ha hiú ábrándokat kerget, akkor bizony komoly „szív problémái” jelentkezhetnek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kiegyensúlyozott lelki állapotát elronthatja a Szaturnusz bolygó negatív hatása. Sajnos gerinc panaszok és a nyaki csigolyák merevedése is felléphet, ezzel komoly fájdalmat okozva. Egy kis torna, vagy egy szakember által elvégzett nem túl erős masszázs megszünteti a fájdalmát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Rengeteg elintéznivalója van, úgyhogy a mai napot szaladgálással, intézkedéssel tölti. Csak az a baj, hogy nem állít fel fontossági sorrendet, és menetrendet, pedig ha megtervezné merre induljon és onnan hova tovább, sokkal hamarabb végezne.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A sors egy nagy döntés elé állítja, a lehetőség adva van, de a változás elbizonyítja, sőt megrémíti. Alaposan átgondolja a jelenlegi helyzetét és a változtatással járó minden előnyt és hátrányt. Mégsem meri megtenni a szükséges lépéseket, mert megérzése azt súgja, hogy túl nagy érzelmi és anyagi áldozattal járna.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ne sajnálja rá az idejét, hogy egy kedvező üdülési ajánlatra bukkanjon. Amennyiben az ára is megfelelő, akkor ne tétovázzon. Lepje meg a családját a programmal, mert most végre kikapcsolódhat, és több időt tölthet el a szeretteivel. Szüksége van rá, hogy feltöltődjön energiával és a párjával is szép emlékeket szerezzenek, amire majd jó lesz visszaemlékezni.

Bak (december 22. – január 20.)
Igyekezzen minél több időt tölteni a szeretteivel, és legalább testileg legyen jelen, ha már a gondolatai messze járnak. Most nem csak a munkájával kapcsolatos dolgokon jár az esze, hanem olyan impulzusok érik nap, mint nap, melyek teljesen elterelik a figyelmét a családjáról. Jól tudja, hogy olyan mély vízbe kerülhet, ahonnan igen nehéz lesz kiúsznia.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Ne keressen kifogásokat, hogy miért nem mozog többet, hiszen ha valóban akarna változtatni az életmódján, akkor találna megoldást. Az időhiány bizonyosan hátráltatja, hogy új útra lépjen, de ügyes szervezéssel minden megoldható. Inkább kényelemszeretete, ami visszatartja, vagy egy inspiráló partner hiánya.

Halak (február 20. március 20.)
A Vénusz bolygónak köszönheti, hogy a népszerűségi mutatója csúcsot dönt, és váratlanul annyi hódolója akad, hogy azt sem tudja, hogy kivel találkozzon. Régen volt ilyen jó napja és nem is érti az okát, de most fő a feje, hogy kit részesítsen előnyben, de nem akar megbántani senkit. Végül is, ha a most a szívére hallgat, akkor nem hozhat rossz döntést.

Forrás: hirado.hu