Lesodródott az úttestről egy személyautó pénteken délután Makó határában, a 43-as úton. A műszaki mentéshez a makói tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította, majd kerekeire állította a felborult járművet. A balesetben két ember könnyű sérüléseket szenvedett.

A mentőszolgálat kérte a tűzoltók segítségét pénteken este. Egy idős ember elesett a saját lakásában, sérülései miatt nem tudott ajtót nyitni a mentőszolgálat szakembereinek. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével nyitotta ki a nyílászárót, majd átadta a helyszínt az egészségügyi személyzetnek.

Egy vegyes tüzelésű kazán szigetelése égett szombaton délután Zsombó egyik családi házában. A szegedi tűzoltók rövid idő alatt a helyszínre értek, egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Egy gázüzemű személyautó égett vasárnap reggel Szegeden, a Budai Nagy Antal utcában. A város hivatásos egysége egy vízsugárral fojtotta el a lángokat, amelyek nem érték el az utasteret. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Forrás: katasztrófavédelem

Fotó: illusztráció