A felkészülési meccsek tekintetében továbbra sincs tökéletes formában a HFC. Major László tanítványai két NB II-es csapat ellen kezdték az edzőmeccsek sorát. A SZEOL és a Békéscsaba is jobban muzsikált, mint a kék-sárgák. Ám a Kecskemét elleni találkozó okozhatott mélyebb sebet a csapat számára. A Bács megyei élvonal tagja ugyanis 4-0-ra iskolázta le a vásárhelyieket.

Ezt követően a szomszéd megyében listavezető Tiszakécske következett a héten. A meccs pikantériája volt, hogy a téli szünetben Szabó Dávid visszaigazolt Kécskére. A játékos az őszi szezont a HFC-nél töltötte.

A küzdelmes meccset játszottak a felek, a HFC összeszedettebb játékot mutatott, mint néhány nappal korábban a Kecskemét ellen. A gólszerzés azonban továbbra is várat magára. Az összecsapás egyetlen találatát a hazaiak szerezték még az első félidőben.

A HFC legközelebb a február 1-én, szerdán a Csongrád megyei I. osztályban szereplő Algyő SK otthonában látogat majd el.

Tiszakécske – Hódmezővásárhelyi FC 1-0 (1-0)

Major László: „Nagyon küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, sokkal jobban nézett ki a csapat mint a hétközi, Kecskemét elleni találkozón. Természetesen ezek a vereségek nem esnek jól senkinek, de csináljuk tovább a dolgunkat, hiszen a legfontosabb továbbra is az, hogy a bajnoki rajtra felkészüljünk.”

szcs
Fotó: promenad.hu archív