Ahhoz hogy a testünk harmóniában legyen, szükséges, hogy a gondolkodásmódunkon is változtassunk. Annamária minden évben születésnapján tesz fogadalmat – ami január elejére esik – hogy mit szeretne elérni adott évben. A legfontosabb, hogy szánjunk minőségi időt magunkra, úgynevezett én időt, hiszen az tapasztalható, hogy hajszolt, stresszes életet élünk. Éppen ezért kell néha magunkkal foglalkozni és olyan döntéseket hozni, amik pozitív hatással vannak ránk és amitől jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A pozitív gondolkodás az alapja mindennek, ehhez néhány tippet is adott Muladi Annamária a műsorban. Minden reggelt jó gondolatokkal kell kezdeni és el kell hinni, hogy amit aznap teszünk, az sikerülni fog. A pozitív dolgokra kell fordítanunk a figyelmet. Munka, vagy iskola végeztével, mikor hazatérnek a családtagok nem a panaszkodással kell kezdeni a beszélgetést, hanem érdemes úgy irányítani a beszámolót, hogy arról essen szó, kivel milyen jó dolog történt az adott napon.

Ha eldöntjük, hogy egészségesebb életet szeretnénk élni, ahhoz hozzátartozik a táplálkozás mellett, a mozgás is. A Natural Szépség- és Egészségház ebben nagy segítség lehet, hiszen hamarosan elindul a tavaszra felkészítő életmódváltó program. Ennek keretében elsőként egy felmérésen vesznek részt a jelentkezők, majd egy speciális mozgással összekötött 9 napos méregtelenítés következik.

Aki életmódváltáson gondolkodik, és kérdése merülne fel, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen egészséges élelmiszerek találhatóak meg az egészségházban, az január 22-én vasárnap megrendezendő programon megteheti. Ennek helyszíne a Hódi Pál utcai Tiszti Klub lesz, ahol akár a fogyókúráról, vagy az egészséges ételek fogyasztásáról mindent megtudhatnak délelőtt 10 órától. 12:30-tól pedig svédasztalos ebéden kóstolhatnak mindenféle egészséges finomságot az érdeklődők.

A testi-lelki egészség, egy helyen megtalálható a Natural Szépség- és Egészségházban Hódmezővásárhelyen, a Petőfi utca 27. szám alatt, illetve a Piacon. Telefonon is lehet érdeklődni, valamint bejelentkezni a 06 70/638-05-80-as számon. E-mail-ben a muladi3@freemail.hu címen érhető el Muladi Annamária. Őt és az egészségházat a legnagyobb közösségi portálon is felkereshetik kérdéseikkel.

 

RV