Az elmúlt év vásárhelyi sikertörténetei közé tartoznak a vasárnapi ingyenes cross-training edzések. A minden tekintetben megmozgató és átmozgató edzésformát több százan választották vasárnaponként. Hol a Hódtói Sportcsarnok, hol pedig a Balogh Imsi Sportaréna adott otthont ezeknek az edzéseknek.

Hogy mi a siker titka? Több más mellett a zene és a mozgás összhangja, amihez Bagi Mátyás és Tóth Péter azaz DJ P.e.t közös kreativitására és munkájára van szükség. Az urak egy futóversenyen találkoztak először, majd később Süli András, a CSOMSZISZ elnöke „hozta össze” őket ismét. Matyi keresett valakit, aki a mozgásalávalóért felel, Péter pedig hangfalgyűjtőként és DJ-ként kereste a lehetőséget, hogy miként is segíthetne a technikával és tudásával valamilyen sporteseményen. A csillagok tehát együtt álltak, a közös munka pedig immáron egy éve tart.

A fiúk szerint az edzés másik titka a csapatban, a baráti társaságokban rejlik. Újévi fogadalomként könnyelműen dönthetünk az edzés mellett, lejárhatunk gyúrni, de ha az ember egyedül csinálja ezt, akkor talán hamarabb oda a harci kedv. Társaságban ez más, a tagok egymást húzzák és közös a siker.

Így biztos, hogy ha valamit, hát ezt érdemes választani és a tapasztalatok szerint azért edzésről-edzésre bukkannak fel újabb arcok a régi motorosok mellett.

Az 1 év tehát egy mérföldkő, de koránt sem a vége, a születésnapokat azonban illik megünnepelni. Január 8-én, 17 órától a Balogh Imsi Sportarénában így a születésnapi edzésre számíthatnak a résztvevők, akik nem maradnak meglepetés nélkül. Lányi Lala lesz a sztárvendég, aki mikrofont ragad és edzős ruház húz, de a CSOMSZISZ a csiripelő verebek szerint más meglepetéssel is készül.

Ha még nincs meg a vasárnap késő délutáni program, akkor Ezt válaszd!

szcs