Meg is látszódott az öröm az arcokon, hogy újra korcsolyát illeszthettek lábukra. Hétfő délután jól észrevehető volt, hogy többségében olyan fiatalok léptek a jégre, akik nem most kezdték el űzni ezt a sportot. Kifejezetten ügyesen suhantak végig a pályán az egészen kicsik és a kamaszok is.

Persze néha volt egy kis megtorpanás, vagy éppen megingás is, de egy nevetéssel ezeken könnyen túl tudja magát tenni az ember.

A promenad.hu csapata minden nap látogatást tesz a jégpályán, így egyre több ismerős arccal találkozhatunk, akik korcsolya tudásának fejlődését is nyomon tudjuk követni. Hiszen van olyan gyerkőc, aki két hete még a korlát mellett haladva próbálta elsajátítani a korizás technikáját, ma meg már bátran és lendületesen rója a köröket.

Ez az év is biztosan sok új élményt nyújt majd mindazoknak, akik a korcsolyázást választják téli sportnak. A hódmezővásárhelyi jégpálya megfelelő időjárási körülmények között 8-20 óráig tart nyitva. Tanítási napokon 8-15 óra között szervezett iskola csoportok használhatják, illetve hétköznap délutánonként 16-17 óra között, valamint hétvégén 10-11 óra között a 10 év alattiak korcsolyázhatnak.

 

RV