Balázs Ferenc és élettársa Pannika.

A fiatalabb korosztályon át, az idősebb korosztályig mindenki, bőséges vacsora mellett búcsúztathatta el az Óévet, amiről a részeges malacsült, a töltött csirkecomb szilveszteri módra, a roston ponty, a pezsgős párolt káposzta és az éjfélkor felszolgált sült virsli és Újévi lencsefőzelék is gondoskodott. Németh Lajos feleségével ötödik éve érkezett a szilveszteri buliba Sándorfalváról. Mint megtudtuk, a Rádió 7 rendszeres hallgatói is, kedvencük a vasárnapi Szívküldi műsor.

A Fejes Ferenc vezette makói Party zenekar hívogató muzsikaszót kínált a megjelentek számára, így a vendégek az asztal kínálta tér után a táncparketta terét is magukévá tették.

Az éjfélkor felkínált pezsgő mindenki figyelmét felkeltette, ugyanis neonszínekben pompázó, LED kockafolyadékkal pompázó poharak kerültek a kezekbe.

Az Újévet a szerencse jegyében köszöntötték azok, akik az éjfél utáni tombolahúzáson részt vettek, és ők biztosan nem csak élményekkel, de üres kézzel sem tértek haza. Az értékes nyeremények között többek között gyönyörű orchideák, torták, ínycsiklandó csokoládék és szépségápolási csomagok találtak gazdára. A tombola egyik fődíját, egy családi hosszú hétvégét a Szuha völgyébe, Kónya Zoltánné nyerte meg, aki Sándorfalváról érkezett az estre. A másik fődíjat, a 25 kilogrammos malacot, Pigniczki László kisteleki lakos nyerte meg, aki stábunknak elárulta, hogy felesége előszeretettel hallgatja a Rádió 7 Kívánságműsorát és a Szívküldit.

Arany Edina