A bejgli futók is megcsodálták a jégpályát 9

 

A Bejgli futást már évek óta megrendezik Hódmezővásárhelyen, hogy a karácsonyi evés-ivást levezessék egy kis mozgással. Erre a rendezvényre a belépő egy tál saját készítésű sütemény, és a várt eredmény nem marad el: kellemes elfáradva, és pezsgővel a kézben lehet ellazulni a vásárhelyi strand egyik medencéjében, ami az időjárásra tekintettel valószínűleg az egyik meleg vizes lesz.

A korcsolya pálya bajnokai és a futók szemügyre vették egymást, ugyanis az előírt pálya elhaladt a jeges felület mellett is. A jégpálya ma is nagyon népszerű volt, többen múlatták itt az év utolsó munkanapját.

Forrai Szabolcs tizenegy éves, és a Németh László Általános Iskola és Gimnáziumba jár. Már három éve korcsolyázik, és nagyon szereti a sport ezen ágát. Autodidakta módon sajátítja el a korcsolyázás csínját – bínját, a koszorú már megy neki, de még ugyanezt szeretné hátramenetben is megtanulni.

December 31-én 8 és 16 óra között lesz nyitva a pálya, míg január elsején zárva lesz. Karbantartást minden nap 15 és 16, illetve szükség esetén 11 és 12 óra között tartanak.

sk