A délután három és négy óra közötti karbantartás előtt megszámlálhatatlan emberből álló tömeg rótta fáradhatatlan köreit a jeges felületen. Praktikus és kézenfekvő megoldás a lakosok számára az ingyenes jégpálya, hiszen a friss levegő jótékony hatása érvényesül, és akár fél óra mozgás után elöntheti az agyunkat az endorfin, és boldogsághormonokkal telve vághatunk neki a további teendőinknek.

Meg kell hagyni, irigykedve néztük azokat az apróságokat, akik kicsik koruk ellenére igazi tehetségnek bizonyultak, a félelem egyetlen jelét sem mutatva az igencsak sikamlós pályán.

A sok ember jelenléte igencsak jó koordinációt igényelt, hiszen nem egyszerű kerülgetni a többi társunkat, annak érdekében, hogy ne legyen baleset a móka vége. Persze egy jól irányzott induló csellel akármi megoldható, és ezt láthattuk is, ha egy ideig szemléltük a jégpálya népes csapatát.

December 31-én 8 és 16 óra között lesz nyitva a pálya, míg január elsején zárva lesz. Karbantartást minden nap 15 és 16, illetve szükség esetén 11 és 12 óra között tartanak.

sk