A klub honlapjának adott rövid értékelést a HFC védője. A gárda remek félszezonon van túl. Habár az utolsó két mérkőzésen nem sikerült pontokat szereznie a kék-sárgáknak, így is a tabella ötödik helyén tölthetik a telet, hiszen egy hét meccsen át tartó győzelmi szériában is része volt a játékosoknak.

Hogy értékeled az őszi szezont?

„Az első három forduló nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Nehezen indult be a játék, szerintem mindenki kereste önmagát, hogy mit kell játszani, mit várnak tőle. Aztán jött egy idegenbeli meccs a Pénzügyőr ellen. 4-0-s vereségbe futottunk bele, de szerintem az volt a fordulópont. Minden csapat életében van ilyen meccs. Semmi nem jött össze. Tompák voltunk, nem úgy pattant a labda, ahogy mi szerettük volna, kifelé pattant, a játékunk sem volt az igazi.”

Viszont egyszer csak kezdtek egyenesbe jönni a dolgok.

„Ezt követte a Dunaharaszti elleni meccs, ahol már jobb volt a játék, de kikaptunk. Azon a találkozón viszont lehetett érezni, hogy most már ki kell jönnie egyszer annak a munkának, amit elvégeztünk a nyáron – azért az elég komoly volt, keményen dolgoztunk. Ez után már jöttek a győzelmek, többek között a 7 meccses győzelmi széria.”

Mi történt az utolsó két bajnoki meccsen?

„A vége lehetett volna szebb is, de picit elfáradtunk mentálisan, de fizikálisan is. Ugye volt egy kupasorozatunk is, a Kisvárda elleni meccs kemény volt, de győztünk, ezek a meccsek viszont sokat kivettek a csapatból, lehet ez hiányzott a bajnokság végéhez.”

Voltak kedvenc meccseid a szezonban?

„A Dabas-Gyón elleni 6-1- győzelem. A budafoki mérkőzés, ahol 1-0-ra nyertünk nagyon küzdelmes játékkal. Valamint a Méhkerék elleni meccs, ami egy igazi rangadó hangulatú meccs volt.”

Mit gondolsz mi lehet a cél tavasszal?

„Nyáron úgy fogalmaztam a többiekkel, hogy akár a 3-6. hely valamelyikére is odaférhetnénk. Jó lenne megtartani ezt az ötödik helyet, de jó lenne akár előre lépni is. Azt viszont látni kell, hogy akik ott vannak a dobogón nem véletlenül vannak ott. Előrébb járnak anyagiakban és játékosállományban is.”

szcs
Forrás: hfc1912.hu