Rangadó volt a szombati NB I/B junior PC-Trade Szeged KKSE – HLKC bajnoki meccs. Előzetesen is szoros és izgalmas összecsapásra lehetett számítani, amit a játékos menetrendszerűen szállítottak is.

A felek nagy tempóban kézilabdáztak, sok szép megoldást láthattak azok, akik kilátogattak a mérkőzésre. A hazaiak jó ideig tartották 2-3 gólos előnyüket, ám a hajrára felszívták magukat a vásárhelyi lányok, újfent bizonyították, hogy óriási tartás van a csapatban.

A másodosztályú küzdelemben frissen feljutott csapat, így a tabella második helyén töltheti a telet, ami kiváló teljesítmény.

NBI/B Keleti csoport
Női junior bajnokság 13. forduló
2016.12.17., Szeged Városi Sportcsarnok – 110 néző
PC Trade-Szeged KKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 29-30 (17-14)
Játékvezetők
: Héjja Ádám, Kónya Balázs
HLKC: Áncsán – Szűcs 3, Klemm 4, Földesi 3, Blaskovics 5, Bálint 1, Becsei 2, Cs: Balogh (k), Szabó 2, Szöllősi, Balog, Molnár K., Kis 6, Sajtos 4

Kis Márk vezetőedző: “Az utolsó fordulóban igazi rangadót játszottunk. A mérkőzés tétje rányomta a bélyegét a csapat játékára, de a mérkőzés irama és tempója kárpótolta a kilátogató nézőket! Szinte az egész mérkőzésen 3-4 gólos hátrányban kézilabdáztunk, de a mérkőzés végjátékára sikerült kiegyenlítenünk, sőt a vezetést is átvettük! Egy végletekig kiélezett csatában végül sikerült 1 góllal jobbnak bizonyulnunk az ellenfelünknél! Hatalmas tartás és győzni akarás van a csapatban!  Gratulálok ehhez a szép sikerhez, és az egész őszi teljesítményhez a lányoknak!”

szcs