Az esemény visszarepítette a nézőket abba az időszakba, amikor még csak 1 zenés műsort közvetített a televízió, és azt az egész ország egy emberként izgulta végig. A rendezvény előtt a Tornacsarnoknál felállított városi adventi koszorú a 2 gyertyájának meggyújtására került sor.

Az adventi koszorú további gyertyagyújtásának időpontjai egy időbe esnek az elkövetkező rendezvényekkel.

A következő időpontok:

2016. december 10. 17:30, a „Minden csak komédia…” című előadás előtt, amelyet szintén a Békéscsabai Jókai Színház színészei adnak elő.

2016. december 18-án, 14 órakor, Csanádpalota Karácsonyi ünnepségének lezárásaként.

December 6-án Csanádpalotára is ellátogatott a Télapó, és segítője a Krampusz, akik a Kelemen László Művelődési Házban megrendezett Csiribiri Mesedoboz című előadás után adták át a megjelent közel 220 gyereknek a felajánlásokból készült Mikulás csomagokat, és Adventi kalendáriumokat.

A gyerekek nagyon élvezték a 45 perces előadást, amiben sokat segített, hogy a Télapó végig jelen volt, és együtt énekelte a gyerekekkel az előadás dalait.  Az előadáson többek között Micimackó, Pocahontas, Aladdin, és Oroszlánkirály leghíresebb filmzenéi voltak hallhatóak, de azért porondra került 1-2 karácsonyi dal is, a Télapó legnagyobb örömére.

Forrás:

Cseh Brigitta

Városi sport-, és rendezvényszervező