A 2016-os év színesen telt a Főnix Taxinak, több városi rendezvényen is részt vettek Gál Gyula vezényletével a bogrács mellett. Decemberben pedig Mikulás csomagokkal készülnek, a velük utazók számára. Ahhoz, hogy valaki nyerjen, csak utaznia kell a Főnix Taxival, és begyűjteni a fiúk által kapott kuponokat. Az ajándékot december 6-án, különleges körülmények között adják majd át a szerencséseknek.

A karácsony és a szilveszter közeledtével megnövekedik a forgalom is a taxi társaságoknál, azonban tudni kell, hogy a Főnixesek kibővült flottával dolgoznak, és 0-24-ben elérhetőek. Legjobb, ha előre lerendeljük az autót, amint tudjuk az utazásunk időpontját. A hideg időben megnövekedhet az az idő, amíg odaérnek egy –egy címre a sofőrök, így több türelmet kérnek a társaságnál.

Hat plusz egy személyes autókkal is bővült a kínálat, ezt főleg bulira igyekvő társaságoknak ajánlják. A telefonhívás alkalmával mindenképpen közöljük az igényünket, hogy milyen autóra van szükségünk. A sofőrszolgálat még mindig működik, ezt olyan esetben vehetjük igénybe, ha nem csak magunkat, hanem az autónkat is szeretnék elszállítatni A-ból B-be.

A Főnix taxit a véradó állomás előtt és a taxi droszton találhatják meg, illetve a 06-80/625-625 vagy a 06-80/620-444 telefonszámokon 0-24 óráig érhetik el.

sk