2010-ben nyitotta meg kapuit hivatalosan Nok masszázs szalonja, de hazánkat 1999-ben választotta lakhelyéül. Thaiföldön elvégezte a szükséges tanfolyamokat, mert hazájában sok iskola foglalkozik a szépséggel, SPA kurzusokkal, amelyekbe beletartoznak a test és kozmetikai kezelések is.

Az eredeti Thai masszázst a földön végzik, kókuszmatracon. A száraz masszázs alkalmával, egy speciális, kényelmes ruhát adnak a vendégre. A kezelés ezen keresztül történik, akupresszúrás pontok ingerlésével, tenyérrel – könyökkel, és térddel is masszíroznak a hölgyek. A páciensek testét jól megdolgozzák, ugyanis Nok elmondása szerint tekergetik az embert jobbra-balra. Fájdalom nem igazán jelentkezik, azonban első alkalmaknál néha előfordul.

Leginkább a stressz oldására veszik igénybe a szalon szolgáltatásait. Az említett tradicionális thai masszázs mellett van aroma olajos masszázs, herbál masszázs, de talpmasszázs is. Egy alkalom egy óráig tart, de van két órás masszázs is. Irodákban dolgozó emberek térnek be leginkább a szalonba, nekik van a legtöbb nyak-hát és váll problémájuk. Megfázásra, náthára is nagyon jó hatással van, de sérüléseket, kék-zöld foltokat is tud gyógyítani – mondja Nok, az üzlet vezetője.

Általános érzés, amikor valaki távozik egy thai masszázs után, hogy a felhők felett jár. Könnyedebbnek érzi magát és a testét is és az egész lénye felfrissül. Hetente ajánlott egyszer elmenni, hogy ez az állapot állandósulni tudjon. Ha szeretné ezt érezni, akkor látogasson el személyesen a NOK Thai Kft. Thai Massage and Spa szalonba Szegedre,a Vadász u. 2/B szám alá, vagy érdeklődjön telefonon 0670-977-1270-es számon.

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 10:00-20:00-ig.

Honlap: www.nokthai.hu

sk