A Tiszta Szívvel Egyesület egész éves áldozatos tevékenységük során elsősorban a gyerekek megsegítésére összpontosít. Az idei év egyik legnagyobb teljesítménye a részükről, hogy az Európa Park játszóterét – amit annak idején az ő segítségükkel hoztak létre – felújították. Minderre azért volt szükség, mert az eredeti játékeszközök erodálódtak, illetve megrongálódtak. Most egy KRESZ-pályával, egy mászókomplexummal és egy taposó szigettel egészült ki. A beruházás sikerességét mutatja, hogy szinte nincs olyan napsütéses időszak, amikor ne lenne tele gyerkőcökkel a park.

Miklós Anikó

A gyerekek megsegítése érdekében az egyesület egyéb kezdeményezésekbe is bekapcsolódik. A Hogy hétvégén is legyen kenyér az asztalon projekt csomagosztásába is központi szerepet töltenek be a Tiszta Szívvel hölgytagjai: leginkább az adományok eljuttatásában vállalnak érdemi részt.

Hagyomány a részükről a rajzpályázat, amit idén is megszerveztek. December 1-ig várják „Téli játékok” témában a pályaműveket. A legjobbakból december 13-i megnyitással rendeznek kiállítást a Németh László Gimnázium aulájában.

Burzon Mária

Egész éves tevékenységüket a támogatónak, illetve minden érdeklőnek egy adventi koncerttel hálálják meg, amely december 17-én lesz 16:30-kor a Belvárosi templomban. Emellett már készülnek a jövő évre is, amikor is egy Vastag Csaba koncerttel kívánják megörvendeztetni a közönséget.

Az egyesület adószáma: 184 76 198-1-06

Számlaszámunk: 12068009-00134219-00100009 (Raiffeisen Bank)

ÉR.