Az első félidőben mindenesetre igyekeztek magas fokozaton játszani a vásárhelyiek. Ennek pedig meg is lett az eredménye. 19 gólos előnybe keveredtek az első játékrész végére, huszonötöt vágtak és csak hat találatot engedélyeztek a házigazdáknak.

A második játékrészben talán egy kicsit csökkent a koncentráció, ám ez az eredményen nem feltétlen látszott meg. 20 gólra ebben a játékrészben is futotta, igaz ekkor már 19-szer volt eredményes a KSZSE. A győzelem azonban még így sem forgott veszélyben.

NBI/B Keleti csoport női junior bajnokság – 8. forduló
2016.11.13., Szeged Etelka sor spcs. – 80 néző
Kézilabda Szeged SE – Hódmezővásárhelyi LKC 23-45 (6-25)
Játékvezetők: Piller Tamás, Zsikla Ferenc
HLKC: Áncsán – Sajtos 6, Klemm 2, Szabó 4, Blaskovics 4, Bálint 1, Becsei 1, Cs: Nagy (k), Szöllősi Zs. 3, Balog 3, Molnár K. 4, Kovács 1, Kis P. 14, Besenyi 2

Kis Márk vezetőedző: “A 22 gólos győzelem ellenére nem vagyok teljesen elégedett a látottakkal. Sajnos a második félidő “edzőmeccs” hangulatába szépen szépen belealudtunk, főleg védekezésben voltunk kifejezetten előzékenyek, már-már udvariasak a hazai csapattal. Ettől függetlenül örülök a magabiztos győzelemnek, valamint annak, hogy ismét minden pályára lépő mezőnyjátékos góllal járult hozzá a sikerhez!”

A fiatalok így a tabella harmadik helyéről várják a folytatást, ami szombaton, 15 órától a Szent István SE ellen következik.

szcs
Fotó: hlkc.hu