A múlt heti munka még csütörtökön indult, akkor az U17-es leány csapat 1:0-ra győzött a Szegedi VSE ellen.

10 perc játékot követően született meg a vásárhelyiek vezetőtalálata. A szegediek kapusa rosszul passzolta ki a labdát, amire Daraki Zsanett csapott le, ezt követően pedig csak az üres kapuba kellett passzolnia a játékszert. A folytatásban többször is sikerült eljutni a szegedi kapuig, ám az utolsó lépésekbe, passzokba hiba csúszott.

A SZVSE-nek egy komolyabb helyzete volt, ekkor azonban Telek Vanda, a HFC kapusa résen volt, így 3 ponttal gazdagodtak a lányok a SZVSE elleni csörtén.

Csongrád megye, Leány U17 9. forduló
Hódmezővásárhely, Városi Stadion

HFC – Szegedi VSE 1:0 (1:0)
HFC: Telek Vanda, Gábor Viktória, Kispál Kitti, Badi Katalin, Daraki Zsanett, Kiss Beatrix, Orovecz Éva, Fehér Ágnes, Gábor Noémi,
Játszott még: Bihari Regina, Mihály Edina, Nánási Petra
Gólszerző:Daraki Zsanett
Edző: Mucsi Dénes

Mucsi Dénes:“Ismét a saját magunk dolgát nehezítettük meg. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Az ellenfél kapuja előtt folyamatosan rossz döntéseket hozunk hétről hétre. A végén még szerencsénk is volt, hogy nem egyenlített az ellenfél”

Szombaton, esőben és hidegben kellett játszani az U15-ös lányoknak és ellenfeleiknek a városi stadionban. Az őszi szezon utolsó fordulójában a Mórahalom, a SZEOL és a Szeged 2011 érkezett Vásárhelyre. A HFC-sek nem kaptak gólt egyik meccsen sem, végül egy győzelem és két döntetlen lett a mérlegük.

Dél-keleti csoport, Leány U-15 Félpályás Bajnokság 5. forduló

Hódmezővásárhely, Városi Stadion

HFC keret: Badi Katalin, Schneider Krisztina, Nánási Petra, Telek Vanda, Gábor Viktória, Bihari Regina, Mihály Edina, Török Réka, Búza Virág, Molnár Nikolett, Albert Júlia
Edző: Mucsi Dénes

HFC – Mórahalom VSE 1:0
Gólszerző: Telek Vanda

HFC – SZEOL SC 0:0

HFC – Szeged 2011 0:0

Mucsi Dénes:“Ami pozitívum, hogy nem kaptunk gólt. Viszont játékban még nagyon sokat kell fejlődnünk.”

A felnőtt csapat szintén hazai pályán mutathatta meg magát. A Szentesi Kinizsi érkezett Hódmezővásárhelyre. A lányok egy izgalmas és sok találatot hozó mérkőzésen tudtak újabb három pontot szerezni.

Csongrád megye, Női Felnőtt II. osztály 11. forduló
Hódmezővásárhely, Városi Stadion

HFC – Szentesi Kinizsi 7:3 (3:1)

HFC: Tóth Zsuzsa, Fehér Ágnes, Kispál Kitti, Balázs Csenge, Kiss Beatrix, Hódi Katalin, Gugolya Bianka, Orovecz Éva, Jesenszki Dóra
Játszott még:Réczi Éva
Gólszerzők:Jesenszki Dóra 3, Hódi Katalin, Kiss Beatrix 2-2
Edző: Mucsi Dénes

Mucsi Dénes:“Gratulálok a lányoknak! A múlt héten és most is a sok kialakított helyzetünkből több gólt is sikerült szereznünk. Az elmúlt egy hónapban a játékfelfogásunk pozitív irányba változott, aminek nagyon örülök.”

szcs
Fotó: hfc1912.hu archív