Az idei Böllérbált – mint a legtöbb ezt megelőzőt – a hastánccsoport bemutatója nyitotta, akik a megszokott keleties mozgás mellett, egy, a modern tánc egyes elemeit felvonultató koreográfiával is megörvendeztették a jelenlévőket.

UV-fényben még izgalmasabb és újszerű produkciót tudtak nyújtani a bál vendégeinek.

Majd a megnyitó következett, ahol Ujvári László, Balástya polgármestere köszöntötte a jelenlévőket, köztük Farkas Sándort, a térség országgyűlési képviselőjét, illetve a környező településekről érkezett polgármestereket is külön üdvözölte a település első embere.

A kétnapos program médiatámogatója a kezdetek óta a Rádió 7 és a www.promenad.hu. Ujvári László megköszönte a többéves együttműködést a Rádió 7 képviseletében jelenlévő Herczeg Sándornak, a Rádió 7 értékesítési vezetőjének, és kollégájának, Szűcs Viktóriának.

Majd a sokak által várt vacsora következett, amely állt egyrészt gazdag ragulevesből, benne minden földi jóval, répával és csigatésztával. Újdonságként felkerült a böllérbál menüjére a töltött káposzta is, mellyel sok vendég elégedettségére tettek szert. Emellett természetesen a sültes tál sem maradhatott el, csirkével, sertéshússal és egy kis könnyed falatként, rántott karfiollal. A menüt a finomabbnál finomabb sütemények zárták.

Az este folyamán csak ritkán maradt abba a táncoló tömeg dobogása, hiszen a táncparkett mindig megtelt mulató emberekkel.

Talán nem is fértek volna el többen a Makói Party zenekar előtt elterülő placcon.

Az est sztárvendégei Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila voltak. Az ő látogatásuk azért is volt különleges és felemelő érzés a rendezvény szervezőinek, illetve a fő böllérnek, Kiss Józsefnek, mert Gregor Józseffel kezdték a legelső böllérfesztivált, aki akkor Vajda Júliával és Koczka Ferenccel lépett fel és adott egy kiváló előadást.

 

RV