Kos (március 21.-április 20.)
A fülébe jutott információk miatt teljesen össze van zavarodva, mert hiszi is meg nem is, amit valamelyik ismerőse állít. Az egyik pillanatban tökéletesen tisztában van vele, hogy nem megbízható ember és a jóindulatáról sem híres. Mégis sikerült bogarat ültetni a fülébe. Emiatt kételyek gyötrik és időről-időre elbizonytalanodik. Lehet, hogy ez volt az illető valódi célja?

Bika (április 21.-május 20.)
Bika jegyűként szereti az állandóságot és a szokásaitól sem szívesen válik meg, pedig ezzel a környezete szemében merevnek tűnik. Érdemes lenne új életet kezdenie, és könnyedebben állni a dolgokhoz. Természetesen nem könnyű a változás, és talán meg is rémiszti, de ha elfogadja, hogy minden kezdet nehéz, akkor már nem találja olyan ijesztőnek a dolgot.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Szerencsésnek tarja magát, mert sikerül túljutnia egy komoly csalódáson. Már azt, hitte, hogy megszakad a szíve, bár idáig nem hitt benne, hogy van olyan lelki fájdalom, ami komolyan veszélyeztetheti akár az egészségét is. Most megtapasztalta, de úgy dönt, hogy inkább bezárja a szívét, de még egyszer nem szeretne ennyi szenvedésen átmenni.

Rák (június 22.-július 22.)
A kezdeti nehézségek után, napról napra egyre jobban élvezi a munkáját, pedig az elején úgy érezte, hogy nem sok örömét leli benne. Sőt, az igazat megvallva, szinte nehezére esett bemenni a munkahelyére és már az is megfordult a fejében, hogy új állást keres. A nagy fordultnak más oka is van, egy új és nagyon szimpatikus kolléga, aki megdobogtatja szívét.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Annyi gondolat kering a fejében, hogy képtelen éjszaka aludni. Szeret mindent egyedül megoldani, és nem is esik nehezére, de ez a probléma most nagyon sok szorongással jár együtt. Mielőtt kimerülne a kialvatlanságtól, változtasson az eddigi szokásán és beszélje ki magából a gondjait. Nem szenvedne csorbát a büszkesége sem, ha megfogadná mások okos tanácsát.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Idáig úgy gondolta, hogy jól el van egyedül is, minek költözne össze bárkivel. Különéléskor is lehet kellemes programokat csinálni, és gyakran találkozni a párjával. Most viszont már egyre jobban érzi, hogy folyamatosan igényli társa közelségét, és egyáltalán nem zavarná az együttélés. Meglepi az a vágya, hogy szeretne minden reggel a kedvese mellett ébredni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Biztos benne, hogy tökéletesen összeillenek a kedvesével, és a zsák megtalálta a foltja. Meggyőződését szívesen hangoztatja a környezetében is, függetlenül attól, hogy ezzel a véleményével nem mindenki ért egyet. Persze akik nem ismerik a történetet, azok minden szavát elhiszik, de ha őszinte akar lenni magához örülne, ha párja is ezt gondolná.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Hatalmas küzdelmet vívott idáig, hogy a célja megvalósulhasson, akkor most miért akarja feladni a cél előtt? A fáradtság és az idegi kimerülés valós indok, de már csak egy kis kitartásra lenne szüksége. Skorpió jegyűként nem az az ember, aki bármit is feladna, mert tudja, hogy mindent elér, csak elég kitartónak kell lennie. A cél közelebb van, mint gondolná.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Tüzes jegyűként folyamatos napsütésre és kellemes melegre vágyik, de tudja, hogy erre a kedvező időjárásra, még jó néhány hónapot várnia. Elhatározza, ha törik, ha szakad, akkor is áldoz rá, hogy melegebb tájra utazhasson a párjával. Reméli, hogy lelkesedése rá is átragad, mert egyedül nem szívesen menne, bár nem esne kétségbe, mert feltalálja magát.

Bak (december 22.-január 20.)
Szívesen gondoskodik a szeretteiről, és igyekszik megadni mindent, amit csak szeretnének. Anyagi téren néha emiatt túlzásokba is esik, mert nem kíméli magát, ha munkáról van szó. Ugyanakkor hajlamos arra, hogy csak a saját véleményét tartsa egyedüli jónak és emiatt nem szereti, ha bárkinek más a véleménye. Családtagjaival emiatt vannak összeütközései.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Tisztában van vele, hogy össze kéne szednie magát, mert a halogatással nem megy semmire. Érzi, hogy sürgősen lépni kéne, különben komoly baja származhat belőle, de egyszerűen képtelen rá. Vízöntő jegyűként nem hisz babonákban, nem tart a fekete macskától, ennek ellenére kezd arra gondolni, hogy valaki elátkozta. Különben miért lenne ennyire akaratgyenge?

Halak (február 20.-március 20.)
A párjával való vitákban vagy a nézeteltérések során a legtöbbször enged, függetlenül attól, hogy kinek van igaza. A szíve mélyén tudja, hogy nem jó úton jár, mert ezzel a magatartással nem sokra megy, csak a mérgét nyeli. Emiatt mostanában gyakran fáj a gyomra, de mindig talál mentséget a társa viselkedésére. Fogadkozik, hogy megváltozik, de ez édeskevés.

Forrás: hirado.hu