A nyílt nap célja az, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsék azokat a mozgásformákat, amelyeket a Mozgásközpontban lehet űzni. Több bemutató óra is lesz, amelyek főleg harcművészetekből és hölgyeknek való edzésekből állnak. A harcművészetek közül ki lehet próbálni a Kelemen Ryu Ju Jitsu-t, a Brazil Jiu Jitsu-t, a Judo-t és a Kick-Boksz-ot, amelyeket Bernadett férje, Péter fog majd tartani.  A hölgyek pedig a fitballt, aerobick-ot, a step-aerobick-ot, és a senior tornát űzhetik, amely utóbbi nevéből adódóan idősebbeknek szól.

Nincs megszabva az életkor, illetve a fizikai állapot sem, aki ellátogat, az megtalálhatja a megfelelő edzésformát. Annyi kikötés van, hogy akit az orvos nem enged sportolni, az semmiképpen se erőltesse. Jó, ha sportruházatban érkeznek a mozogni vágyók, főleg a megfelelő cipőre érdemes odafigyelni, de a harcművészetek nagy részénél még erre sincs szükség.

Plusz szolgáltatásként büfét is nyitottak a Mozgásközponton belül, ahol a frissítő és egészséges ételeken-italokon túl nagyon finom belga forró csokit lehet inni, ezt persze később le lehet mozogni az edzéseken. A Mozgásközpont nyílt napjára november 12-én várja az érdeklődőket reggel 10-től este 18 óráig Hódmezővásárhelyen az Éva utca 9 szám alatt. Telefonon is lehet jelentkezni: 70-670-4640, vagy 70-336-1419-es számon.

sk