Kos (március 21.-április 20.)
Kellemetlenségben lehet része, ha beavatkozik mások dolgába. Próbálja kivonni magát a dolgokból, és nem törődni velük. Mivel nem kéri fel senki sem a véleménynyilvánításra, de békebírónak sem, ezért jobb, ha a saját dolgával foglalkozik. Ne keresse a bajt, jön az magától is. Meggondolatlanságára ráfizethet. Örüljön, hogy viszonylag kiegyensúlyozott az élete.

Bika (április 21.-május 20.)
Jogosan reménykedhet a munkája sikerében, hiszen nagyon sok áldozatot hozott azért, hogy a célját elérje. Komoly és minőségi munkát adott ki a keze közül, ezért ne legyen kishitű, megérdemli a sikert. Ráadásul az égiek is a pártfogásukba veszik, így a vágya hamarább teljesül, mint ahogyan azt várta. Sőt abban is bizakodhat, hogy a sikerének biztosan lesz folytatása.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Üzleti téren egy jó fogásban reménykedik, amivel megszilárdíthat az anyagi helyzetét. Nem reménytelen a helyzete, de nagyon bizonytalan, és nem saját maga miatt. A Neptunusz bolygó okoz zűrzavart az életében és teremt olyan ködös helyzetet, amiben ember legyen a talpán, aki eligazodik. Most nem tehet mást, mint reménykedik, hogy a vágya teljesül.

Rák (június 22.-július 22.)
Jó tett helyébe jót várj, tartja a mondás, de ez az életében most egyáltalán nem így alakul. Hiába az önzetlen segítőkészsége, nem hogy jó szót nem kap, hanem inkább csak kemény megjegyzést. A szíve mélyén igazából nem erre számított, így most csak kapkodja a fejét, hogy mit vétett. A lelkét igen érzékenyen érinti a dolog, emiatt rendkívül bánatos, rosszkedvű.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A szerelem terén legyen résen, mert egy régi barátságból nagyon könnyen szerelem lehet. A dolog lassan alakul ki, és először csak kölcsönös szimpátiáról van szó, ám később szinte egyik pillanatról a másikra minden megváltozhat. Egy mindent elsöprő szerelem persze nem rossz dolog, de a jó oldala mellett, sajnos van az árnyoldala és némi szenvedés is.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Erőszakkal próbálja elérni, amire vágyik, mikor okossággal már rég megszerezhette volna. Túlzottan nagy lendülettel próbál haladni, pedig ezzel ebben az esetben nem megy sokra. Sőt nagyobb kárt is okozhat, amit azután már csak nagy erőfeszítés árán javíthat ki. A legtöbb, amit most tehet, hogy tanul a hibájából és igyekszik, hogy a jövőben elkerülje a kurdarcot.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Unalmas estének néz elébe, holott szórakozni vágyott, emiatt cudarul érzi magát. Egész más jár a fejében, nem otthon ülni, de mivel senkit sem tud rávenni, hogy csatlakozzon az elképzeléséhez, ezért durcásabb a kelleténél. Arra gondol, hogy mennyire szebb lenne a világ, ha egy társaságban élvezhetné az életet, vagy legalább egy jó filmen szórakozhatna a moziban.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Körültekintően kell eljárnia, hogy ne okozzon bánatot senkinek. Teljesen jogos a kérése, de nem mindegy, hogy milyen hangnemben beszél másokkal. Amikor akar, akkor rendkívül udvarias a stílusa, ám sajnos be kell látnia, hogy bizony időnként nagyon kemény, sőt kíméletlen is tud lenni. Képes vérig sérteni másokat vagy igazságtalanságot vágni mások fejéhez.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Bármennyire is úgy érzi, hogy megbántották, de sértődése mégsem jogos. Talán még nem képes józanul átgondolni a szituációt és emiatt orrolt meg az illetőre. Tudomásul kell vennie, hogy most nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan azt elképzeli, de erről nem mások tehetnek. Sértődékenysége máskor is bajba sodorta, ezért ezen érdemes lenne elgondolkoznia.

Bak (december 22.-január 20.)
Sajnos a nyeresége ellenére csökken a bevétele, mert nagyvonalúbban él, mint ahogyan azt megengedhetné magának. Nagyon fontos, hogy azt a pénzt még ne költse el, amit még meg sem keresett, mert akkor sohasem éri utol magát. Bár furcsán hangzik, de mindig arra gondoljon, hogy a várakozásnak és a tervezgetésnek is meg van a maga szépsége.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Itt az ideje, hogy véget vessen egy ostoba pletykának. Hiába próbálja elengedni a füle mellett a dolgot, azért ha őszinte akar lenni magához, mégis csak izgatja. Legyen határozott, álljon a sarkára és tisztázza az illetővel a dolgot. Lásson tisztán, hogy milyen érdekek vezérlik, hogy miért képes ártani. Ne hagyja, hogy azt tegye, amit akar, mert akkor biztos vérszemet kap.

Halak (február 20.-március 20.)
Gyakran elégedetlen, mert úgy érzi, hogy még sokkal több mindent szeretne elérni. Ezért szakadásig dolgozik, sok szépet és jót áldoz fel az életéből. Egyáltalán nem baj, hogy ambiciózus és van terve, amit szeretne megvalósítani, de a nagyravágyás veszélyes dolog. Mert nagyon zsarnok tud lenni, s nem engedi, hogy amit elért élvezhesse.

Forrás: hirado.hu