Asztali gépet manapság már nem vesznek egyben az emberek, jobban szeretnek szakértő bevonásával összerakni egyet. Ez így gazdaságosabb, valamint olyan alkatrészek kerülhetnek bele, amire szükségünk van. Ha játékra szeretnénk használni, akkor abban lesz jó, ha munkára, akkor abban.

A laptopokkal ugyanez a helyzet, itt megjelenik a lakossági és az üzleti vonal. Az üzleti gépeket leginkább csak használtan lehet megvásárolni, ugyanis a félmilliót is megütheti az ára. Ezek nem olyan dizájnos és csilli-villi gépek, azonban megbízhatóak. A lakossági vonalon több a szép gép, de silányabb a belső minőségük.

Fontos a rendszeres karbantartás. Évente legalább egyszer újra kell telepíteni a gépünket azért, hogy az megfelelően működjön. A takarításra is oda kell figyelni, mert ha ez nem történik meg, akkor túlmelegedhetnek alkatrészek az összegyűlt portól. A hűtésre egyébként is oda kell figyelni, nem szabad ágyban laptopozni, vagy laptophűtőt kell használnunk.

Az üzletben több kiegészítő is van, amelyek közül választhatunk. Játékhoz való egerek vagy billentyűzetek széles választéka megtalálható, amelyek akár még világítanak is a sötétben.

A MIX PC-t megtalálják Hódmezővásárhelyen a Petőfi utca 5 szám alatt. Telefonszámuk: 70-605-9390.

sk