A rémisztő hangulathoz igazán színpompás őszi idő járt. A szellemek, démonok, boszorkányok így zavartalan napsütésben kezdhették meg borzongató menetüket a Széchenyi játszótéren.

Immár hagyományosnak számít, hogy megrendezik Hódmezővásárhelyen ezt a vidám, családi délutánt, amely elsősorban a gyerekeknek szól, de a szülők, illetve minden felnőtt jól szórakozhat, hiszen egy kicsit ilyenkor talán újra gyereknek érezheti magát bárki.

A programok sorát boszi jósda, rémügyesség, zombi-zumba és nem utolsó sorban a hagyománnyá vált lámpás felvonulás színesítette. Egy igazi halloweeni mulattság elmaradhatatlan kellékei a harapnivalók, édességek. Itt sem volt ez másképp, a szülők gondoskodtak a finomabbnál finomabb süteményekről, ropogtatni valókról.

„Harmadik alkalommal rendezzük meg ezt a halloweeni partit, aminek a legfőbb célja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, illetve a családok is összejöjjenek, találkozzanak egymással. Már várták nagyon az eseményt a kicsik, és elég sok mindenkit megmozgatott. A sok szervezésért, előkészületért a gyerekek mosolya kárpótol minket.” – mondta el Farkas Sándorné, a rendezvény szervezője.

ÉR.