Gyors gólváltással indult a meccs,a 10. percig felváltva estek a találatok. Itt sikerült a vásárhelyieknek meglépniük a hazaiaktól, és átvenni a vezetést. Ezt a félidő végéig tartották is, azonban 2 perc rövidzárlat miatt mégis a Fradi vonulhatott előnnyel a pihenőre (14-12).

A második félidő “tragikusan” indult, öt perc alatt ötöt kapott a vendégcsapat, akik csak egyet lőttek, ezzel gyakorlatilag el is ment a meccs. Kapaszkodtak ugyan, de közelebb kerülni nem sikerült. Az 50. perctől (30-21) minden mindegy alapon, teljes sorcsere után a juniorok kerültek a pályára, akik huszáros hajrát indítottak. Az utolsó 10 percet 7-2 arányban “hozták”, de ez már csak a végeredmény kozmetikázásához volt elég.

NBI/B Kelet-csoport

Női felnőtt kézilabda bajnokság – 6. forduló

2016. október 29., 17.00, Budapest, Népliget Faház spcs.- 80 néző

FTC KN KFT II. – Hódmezővásárhelyi LKC 32-28 (14-12)

Játékvezetők: Balogh Bettina, Tóth Viktória

Versenybírók: Somogyvári Tibor, Fegyveres Balázs

HLKC: Kothencz – Blaskovics , Nagy 5, Sebők 4, Tószegi 3, Török 3, Fazekas, Cs: Répás (k), Áncsán (k), Szűcs 6, Ilyés 2, Becsei, Szabó 1, Klemm 1, Földesi 2, Kónya 1

Gaál Adrienn vezetőedző: “Két totálisan ellentétes félidőt játszottunk. Az első játékrészben  jó volt a védekezés, tördeltük a játékukat és ebből voltak lendületes támadásaink. Szünet után viszont szétesett minden, támadásban sokat hibáztunk és így nem tudtuk tartani a lépést. Viszont büszke vagyok a juniorjainkra, hogy szorossá tudták tenni a végeredményt.”

Junior mérkőzés:

Nagyszerű játékkal, bravúros eredményt értek el a fiatalok.

FTC KN KFT II. – Hódmezővásárhelyi LKC 29-29 (14-14)

Áncsán István

Hódmezővásárhelyi LKC