Kos (március 21.-április 20.)
Akkor jár el a leghelyesebben, ha úgy bánik a kedvesével, ahogy szeretné, hogy ő bánjon önnel. Nem jó megoldás, ha csak a saját elképzeléséhez ragaszkodik, és meg sem hallgatja a másik véleményét.

Bika (április 21.-május 20.)
A túlzott optimizmus általában veszélyt rejt magában, de ebben az esetben kifejezetten a hasznára lehet. Fontos, hogy ne adja fel, hanem harcoljon azért, amit szeretne elérni. Az események azt mutatják, hogy csak a kitartó és a kemény munka hozza meg a gyümölcsét.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Valamit, valamiért – ezt tartsa szem előtt, mert ha abban reménykedik, hogy minden munka nélkül megkap mindent, akkor hiú ábrándokat kerget. Kénytelen valami módon viszonozni a szívességet, különben arra, akitől kapta, többé nem számíthat.

Rák (június 22.-július 22.)
Fölényes győzelmet arat, de mégsem maradéktalanul boldog. Ugyanis nem egészen így gondolta, ahogy most alakulnak az események. Egyre inkább attól tart, hogy talán túllőtt a célon, és a győzelme több bánatot okoz, mint örömöt.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Tegye félre a sérelmeit és fogadja el egyik rokona meghívását. Valószínűleg már megbánta és talán már el is felejtette, hogy mit vétett, mert a kezdeményezése is erre utal. Nem érdemes haragot tartani, mert a harag rossz tanácsadó és a mérgelődéssel csak saját szervezetét mérgezi.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Bosszúságok egész sora éri a mai nap folyamán, ami ellen csak úgy tud védekezni, ha nem veszi túlságosan a szívére. Természetesen nem kell minden megjegyzést lenyelnie, de azért legyen körültekintő, hogy kinek és mit válaszol.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Jogi bonyodalmakra kell számítania, de nem szabad kétségbe esnie, mert nem eszik olyan forrón a kását. Okos érveléssel és a tények valamint a lehetőségek ismeretében határozattan álljon a sarkára. Amennyiben egyedül nem boldogulna, akkor kérjen szakembertől segítséget.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Már kezdheti megszervezni a születésnapi ünnepségét. A készülődés örömmel tölti el, hisz egy évben csak egyszer ünnepelhet ilyen jeles napot. Persze, ha arra gondol, hogy megint egy évvel idősebb lett, akkor szomorkás lehet a hangulata, de ez ellen nincs orvosság. Tudja, ebben a sorsban valamennyien osztozunk…

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kisebb szerelmi kalandokra számíthat ma. Minden akaraterejére szüksége lesz, hogy ellent tudjon állni a kísértésnek. Bár nem rossz, sőt kimondottan kellemes egy barátokkal vagy ismerősökkel való szórakozás, de a túlzásba vitt eszem –iszomnak másnap könnyen fejfájás lehet a vége.

Bak (december 22.-január 20.)
Akinek idáig a támogatását élvezte, az most könnyen ellenséggé válhat. Bár önhibáján kívül kerülhet kellemetlen helyzetbe, de mégis törheti a fejét, hogyan oldja meg.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Mozgalmas napra számíthat, rengeteg elintéznivalóval és programmal. Egyáltalán nem bánja, szüksége van kihívásokra, mert a semmittevés untatja. Élvezi, ha szervezkedhet, és szinte ég a keze alatt a munka. Attól viszont ideges lesz, ha korlátozzák, vagy megmondják. hogy mit tegyen.

Halak (február 20.-március 20.)
Szomorúan veszi tudomásul, hogy lemarad egy olyan programról, amire már olyan régóta vágyott. Úgy érzi, hogy emiatt most beborult az ég, és az egész napja oda. Ahol baj van, közel a segítség, tartja mondás, és ezt meg is tapasztalja. A családja olyan remek programot szervez, amitől eláll a szava, és a nap végére minden bánata csak egy rossz emlék marad.

Forrás: hirado.hu