Kos (március 21.-április 20.)
A legtöbb, amit most tehet, hogy sodródik az árral. Nem szabad tovább feszítenie a húrt, mert akkor annak nem lesz jó vége. Fogadja el, hogy az élet olyan, mint a hullámvasút, azaz egyszer lent, máskor pedig fent. Ne hagyja, hogy az események magukkal sodorják, hanem őrizze meg a hidegvérét. Nem könnyű feladat, mert tüzes és szenvedélyes.

Bika (április 21.-május 20.)
Túlságosan aggodalmaskodik a pénz miatt, pedig azzal nem lesz egy forinttal sem több a pénztárcájában. Inkább felül kellene kerekednie a nagyvonalúságán, mert ha továbbra is teljesíti szerettei minden kérését, akkor valóban lesz oka az aggodalmaskodásának. Azzal nem fog megtelni a pénztárcája, ha a pénzt, amit megkeres, azonnal el is költi.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Bár nem szívesen teszi, de kénytelen beismerni, hogy fölösleges erőltetni egy olyan barátságot, amit a másik nem akar. Hiába ragaszkodik valakihez, ha az illető mindig kifogásokat keres, hogy miért nem tudnak találkozni. Meglehetősen bántja a dolog, mert régen jó barátok voltak, akik mindig számíthattak egymásra. Most viszont a pénz felülír mindent.

Rák (június 22.-július 22.)
Rendkívül büszke a párja sikereire és eszébe sem jut, hogy irigykedjen, mert tisztában van vele, hogy mennyire tehetséges. Sőt, mindig biztatja, ha netalán lankadna a lelkesedése. Viszont a dicsérettel kissé fukarul bánik, pedig biztosan örülne neki, ha hallaná, hogy elismeri a teljesítményét, s hogy milyen sokat tesz azért, hogy elérje a célt, amit kitűzött önmaga elé.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Sértődékeny hangulatban van, de ezzel nem ér el semmit, mert környezetének van gondja épp elég. Némi együttérzésre azért számíthat, mert tudják, hogy így kifogják a szelet a vitorlából. Úgy gondolják, hogy jobb a békesség, de azért túlságosan elkényeztetni sem akarják, mert később egész biztos megisszák majd a levét. Persze egy kis dicséret most sem árt.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Az őszi, nyirkos idő hát- vagy derékfájást okozhat, ami hátráltathatja a feladatai elvégzésében. Amennyiben hosszan tartóak a tünetei akkor ne sajnálja az időt, hogy felkeressen egy szakorvost. Nem érdemes halogatnia, mert az időnek ebben az esetben is óriási jelentősége van. Gondoljon arra is, hogy komoly fájdalommal a hátában mennyire nehéz dolgozni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)

Legyen résen, mert a jegyében álló Hold szeszélyessé teheti, amivel veszélyeztetheti a családi békét. Túlérzékennyé válhat, így a legkisebb megjegyzést is túlságosan a szívére veheti. Vigyázzon arra is, hogy ne sértődjön meg, mert nem biztos, hogy a párja tolerálni tudja, ha sokáig duzzog. Viszont a Hold érzelmessé teszi, bátran kényeztesse, mert értékeli majd a párja.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Skorpió jegyűként a túlélés nagy mestere, így minden helyzetben képes feltalálni magát, és újrakezdeni az életét. Az események természetesen nagyon megviselik, de azután újult erőre kap, és megrázza magát, majd halad tovább az útján. Hogy a csalódásokat nem kudarcnak éli meg, hanem tapasztalatnak – óriási belső erejének köszönheti

Nyilas (november 22.-december 21.)
A megfelelő kommunikációval tud csak sikert elérni, mert ha nem a megfelelő stílust alkalmazza, akkor akár félre is érthetik. Pedig ezt most nem engedheti meg magának, mert igen nagy a tét. Viszont, ha képes a másik felet a saját hullámhosszára hangolni, akkor a kudarctól nem kell tartania. Ehhez pedig nem kell más, csak egy kis kedvesség, és udvarias modor.

Bak (december 22.-január 20.)
Sikerének a titka, hogy most is, mint mindig a lényegre tör és nem hagyja, hogy bárki is eltérítse elképzelésétől. Kissé erőszakosan indul a célja felé, de ebben az esetben éppen erre van szükség. Különben a riválisok félreállíthatják, vagy leelőzhetik, ami komoly anyagi kárral is járhat. Való igaz, hogy igen becsvágyó, de szerencsére nem mások rovására.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Különféle variációkon töri a fejét, amivel meghódíthatja a kiszemeltjét. Rengeteget töpreng, miként tudná gyorsan és véglegesen meghódítani, pedig a megoldás most is az egyszerűségben van. Legjobb, ha önmagát adja és nem játszik semmiféle szerepet, nem bújik más ember bőrébe. Legyen mindjárt az elején olyan amilyen valójában, és akkor nem okoz csalódást.

Halak (február 20.-március 20.)
Kissé bizonytalannak érzi magát és emiatt nem képes harcolni a céljáért. Csak hagyja magát sodortatni magát az árral, és ez a lehető legrosszabb, amit csak tehet. Rengeteg időt pazarol azzal, ha tétovázik és az időhúzásra törekszik. Azonban ezzel a mentalitással nem érhet el sikereket, pedig rendkívül vágyik rá. Ne várja a sült galambot, inkább szedje össze magát.

Forrás: hirado.hu