A Zöld Szikla Művészet- és Természetvédő Alapítvány immáron 11. alkalommal rendezte meg szokásos évenkénti underground fesztiválját, a Hódstockot.

Már az első nap hatalmas hangulat uralkodott a New Penna Clubban, ami otthont adott a rendezvénynek. A vendégeket hűtött italok, valamint igényes rock és blues zenék várták.

Nagy utat jártunk be, sok hátráltatással, sok segítséggel, amiért hálásak vagyunk. Egy a lényeg, 11 év eltelt és még mindig itt vagyunk.  Olyanok is vannak a fesztiválon, akik még olvasni sem tudtak mikor mi elkezdtük ezt. Generációkat átívelő, minőségi zenét kaphat, aki ellátogat a Hódstock fesztiválra.” – nyilatkozta Varga Patrik, a fesztivál egyik szervezője.

A pénteki napon volt egy kis kavarodás, ugyanis az egyik zenekar dobosa eltörte a kezét pár napja, így sajnos le kellett mondaniuk a vásárhelyi koncertet. Egy másik zenekar énekesének a hangja ment el, így ők sem tudtak fellépni a Hódstockon, viszont a megjelent zenekarok így is hatalmas bulit csináltak.

Koncertet adott a vásárhelyi Zenevan zenekar, a mindszenti Exon és a budapesti Omega Diatribe.

Ahogy az már megszokott, szombatra is remek fellépőket hívtak a szervezők, Hódmezővásárhelyre látogat az Ordog, az Angertea a Kistópart utca és a Rage. Érdemes tehát a szombati napot is élő zenével tölteni, a 11. Hódstock fesztiválon.

Sz.Viktor